Informatiu cap de Setmana 04-07-2020

Les mesures de prevenció per fer front al COVID-19 a la comarca del Priorat s’han ampliat aquest dijous. El departament d’Educació de la Generalitat ha ordenat que a partir de demà divendres i per un període de 14 dies queda suspesa tota l’activitat a les llars d’infants, escoles de primària i instituts de tot Catalunya. Alhora també s’ordena el tancament dels casals cívics i de gent gran que són titularitat de la Generalitat amb la finalitat de protegir els col·lectius més vulnerables.

Així mateix, l’Ajuntament de Falset ha decretat després de constituir una comissió d’emergència i segons allò previst el document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) de Falset tancar la Llar de jubilats i suspendre totes les activitats programades, almenys durant al mes de març, en tractar-se del col·lectiu més vulnerable. També s’ha ordenat tancar la biblioteca municipal i el teatre l’Artesana i suspendre totes les activitats programades durant aquest mes. Finalment l’Ajuntament també recomana a totes les associacions, clubs esportius i entitats que ajornin totes  les activitats previstes pel que resta de mes de març.


L’alcalde de Falset, Carlos Brull, insisteix que “es tracta de mesures que tenen com a objectiu la prevenció i, alhora, contribuir socialment a minimitzar la pandèmia”. L’alcalde insisteix que “no tenim constància de cap cas de Covid-19 a Falset, amb la qual cosa les mesures són de prevenció i prou”.En aquest sentit, també s’ha pronunciat el Consell Comarcal del Priorat que, en un comunicat, ha explicat que s’ha contactat amb els serveis mèdics del Centre d’Atenció Primària de Falset (CAP) per a fer una valoració de la situació a la comarca. El centre ha comunicat que a la comarca no hi ha cap cas diagnosticat de coronavirus i que en cas que es produïssin novetats al respecte des del mateix CAP es contactarà directament amb els Ajuntaments de la comarca i les alcaldesses i els alcaldes per tal d’adoptar les mesures convenients.

20200127 coronavirus.jpg 2024538393

Publicitat