Butlletí informatiu 08-07-2020

El Consell Comarcal del Priorat tanca les oficines d’atenció al públic des d’aquest divendres i fins al proper 27 de març. Segons el decret signat pel president de l’ens, Xavier Gràcia, els serveis es duran a terme mitjançant atenció telefònica o telemàtica i només s’atendran presencialment tots aquests casos que, a criteri dels professionals, siguin urgents i imprescindibles. En aquest sentit, s’establirà un un registre de les persones que s’atenguin presencialment.

Entre la bateria de mesures aplicades del Consell comarcal, també queden anul·lades totes les reunions presencials externes o en que intervinguin persones de fora de la institució. Així mateix, també se suspenen totes les jornades i formacions i sempre que sigui possible les reunions es faran de forma telemàtica. Des del Consell també han anunciat que estan treballant amb la possibilitat que, arribat el cas, una part de la plantilla pugui realitzar teletreball i realitzar les seves tasques des de casa.

Pel que fa a les dependències comarcals s’aplicaran les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries. Així, s’insisteix en la necessitat de rentar-se les mans amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques. Pel que fa als serveis socials, aquests disposen de recomanacions addicionals i específiques

consell comarcal

Publicitat