Butlletí informatiu 08-07-2020

El Cos d’Agents Rurals va tancar ahir totes les zones d’aparcament dels espais naturals protegits així com dels parcs nacionals per fer front a l’emergència sanitària del COVID-19. De la mateixa manera també es va procedir al tancament de determinats senders i itineraris amb alta afluència de persones. Així doncs, a la nostra comarca s’han tancat pàrquings del Parc Natural de Montsant o de l’Espai d’’Interés Natural de la Serra de Llaberia. A Falset, també s’han tancat els accessos a l’Espai Grèfol.

El Cos d’Agents Rurals també va comunicar la suspensió de totes les activitats amb risc d’incendi fins que no s’aixequi l’estat d’alarma. L’activació de l’estat d’alarma comporta la limitació de moviments per part de la ciutadania, que ha d’atendre el requeriment de les autoritats i quedar-se al seu domicili. Per això, els Agents Rurals estan fent tasques d’identificació de vehicles i de ciutadans que incomplint les indicacions, s’han desplaçat a diversos indrets d’interès natural per practicar esport o altres activitats.

Cal recordar que també estan prohibides les activitat cinegètiques de caça o pesca continental i que s’ha prohibit la celebració de qualsevol concurs relacionat amb aquestes activitats.

agentsrurals

Publicitat