Butlletí informatiu 08-07-2020

La comissió organitzadora de la Fira del Vi de Falset ha decidit suspendre l’edició d’aquest 2020 i ha informat que el certamen tornarà a celebrar-se el primer cap de setmana de maig de 2021. L’alcalde de Falset, Carlos Brull, explicava en declaracions a Ràdio Falset que “és una desició presa des de la responsabilitat arran de la situació d’emergència que vivim i, per tant, creiem que és el més sensat”.

Brull ha explicat que la decisió de suspendre la fira s’ha consultat amb el sector vitivinícola de la comarca, amb la DO Montsant i la DOQ Priorat. Atesa la situació i per raons operatives, s’ha renunciat a fixar una data alternativa aquest any “davant la impossibilitat d’organitzar la Fira en condicions en les actuals circumstàncies”.

L’alcalde també lamentava el fet que la suspensió de la fira arribi en el seu 25è aniversari i ha afirmat que “treballarem perquè l’edició del 2021 sigui una gran fira, molt millor que la que estavem preparant per enguany, fins i tot”.

Demana que la gent es quedi a casa

Carlos Brull també ha volgut aprofitar els micròfons de Ràdio Falset per enviar un missatge de calma i responsabilitat a la població prioratina i als falsetans i falsetanes. Brull ha demanat que la gent faci cas de les restriccions i recomanacions establertes per les autoritats sanitàries. “La màxima prevenció és quedar-se a casa i només sortir per allò que sigui totalment imprescindible”, ha declarat. El batlle ha dit que “tenim casos molt propers i, per tant, cal que ens aïllem i cofinem a casa” i ha afegit que “si entre tots ho fem bé, ho superarem abans”.

fira del vi 2018

Publicitat