Imprimeix

L’Oficina jove del Consell Comarcal del Priorat ha impulsat una borsa de canguratge per facilitar que les famílies que tenen la necessitat d’un cangur per als seus fills durant aquest estiu i els joves que tenen ganes de treballar es puguin posar en contacte.

El Tècnic resposable de l’oficina jove i del servei Comarcal de Joventut del Consell, Marc Vernet, explicava que van detectar aquesta necessitat davant la incertesa provocada per la COVID-19. “Per una banda, no sabiem si hi hauria oferta de lleure per a infants durant l’estiu i per l’altra, sabem que hi ha molts joves que durant l’època de les vacances estuadiantils busquen una feina que els permeti guanyar alguns diners”, afirmava Vernet.

Així doncs, des de l’Oficina Jove es marquen com a objectius donar una sortida laboral als joves alhora que es facilita una atenció a les famílies.

Fins ara s’han inscrit a la borsa de canguratge una vintena de joves de la comarca que esperen trobar una família que necessiti que cuidin els seus fills. Per fer-ho cal posar-se en contacte amb el servei d’ocupació del consell comarcal. Tota la informació la podreu trobar a través de les xarxes socials de l’Oficina Jove o contactant directament amb el Consell Comarcal del Priorat.

familiescangur

Vist: 1141