Imprimeix

Fins a 8 parelles van prendre part en el Voluntariat Per la Llengua durant el 2019. També hi van col·laborar 46 establiments i 5 entitats de la comarca.

L’objectiu del VxL és facilitar la conversa en català en un context distès a persones que en tenen coneixements bàsics per adquirir-ne més fluïdesa. Per aconseguir aquest objectiu, es fan trobades d’almenys una hora setmanal durant deu setmanes amb persones que parlen el català. A més, des del 2017 hi ha la possibilitat de conversar per videoconferència, en la modalitat virtual del VxL. De fet, i mentre duri la situació d’excepcionalitat arran de la COVID-19, la modalitat virtual és l’única en actiu aquest 2020. 

En aquest sentit, el Consorci per a la Normalització Lingüística i la seva delegació al Priorat fan una crida per incrementar el nombre de voluntaris de la modalitat virtual (i també de la modalitat presencial per quan aquesta es pugui reprendre). Les persones que ja hagin participat en la modalitat presencial poden passar-se a la modalitat virtual escrivint un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

voluntariat

Vist: 1048