Informatiu cap de Setmana 17-10-2020

La Diada de l’11 de setembre d’enguany es va veure marcada per la pandèmia de la COVID-19. Davant la sitruació excepcional, l’Assemblea Nacional Catalana ha plantejat una manifestació descentralitzada en 82 municipis catalans. La gent del Priorat i la del Baix Camp estan convocats a la concentració que es farà a Reus i a la qual s’hi ha d’acudir amb vehicle particular. Un cop allà, i segons apunten des de l’organització, la concentració es farà amb totes les granaties sanitàries.

Així mateix, per tots aquells que no puguin desplaçar-se fins a Reus, l’ANC del Priorat proposa a tothom que a les 17:14h hores surti als balcons amb pancartes, banderes o samarretes. Alhora, han demanat als ajuntaments que en aquest moment sonin els Segadors per la megafonia municipal.

Finalment, i conjuntament amb Unió de Pagesos del Priorat, han organitzat una manifestació de vehicles que sortirà a les 17:14h del pàrquing de l’Euterpe de Falset i que passarà per Gratallops, la Vilella Baixa, Cabacés, la Figuera, el Molar, el Masroig, Marçà i, acabarà, novament a Falset.

XarxaIndep Postal

Publicitat