Imprimeix

Falset participarà aquest mes de juny en la campanya “Compra i descobreix Catalunya”, una campanya de dinamització comercial i territorial impulsada per la Xarxa de Barris Antics, amb projectes que aglutinen una trentena de municipis. El regidor Antoni Muntané explicava que “aquesta iniciativa pretén, preté per una banda, dinamitzar el comerç dels municipis i per l’altra donar a conèixer els diversos municipis i viles de Catalunya”.

En el marc d’aquesta iniciativa, i durant tot aquest mes de juny, els clients dels establiments adherits podran optar als premis que atorguen la resta de municipis catalans que també prenen part en aquesta campanya. Per poder optar als premis, els clients únicament hauran d’omplir un cupó que trobaran als establiments locals que hi participen. El sorteig dels premis tindrà lloc el dia 7 de juliol, i l’entrega d’aquests serà el dia 14.

La campanya es recupera després que l’any passat a causa de la pandèmia no es va poder celebrar. Antoni Muntané explicava, que com tot, el funcionament de la campanya també s’ha repensant i adaptat a l’era post COVID. “És com la Fira del Vi, tothom s’organitzarà la visita a la seva manera i tindran un any per venir a Falset a gaudir del premi”, afirmava. En el cas de la capital del Priorat, els afortunats podran gaudir d’una visita teatralitzada a la Cooperativa Falset- Marçà, al Castell de Falset- Museu comarcal, a l’església i al campanar i d’un dinar en alguns dels restaurants del municipi.

No és el primer cop que Falset, per mitjà de l’Ajuntament, participa en aquesta campanya de dinamització comercial. De fet, enguany ho farà per cinquena vegada. Per al consistori, la participació en aquesta campanya permet assolir dos objectius. D’una banda, és una acció de suport al comerç local i de proximitat durant tot un més. De l’altra, permet donar a conèixer Falset i els seus atractius culturals, patrimonials, enoturístics i gastronòmics en el territori català.

xarxabarrisStQuint

Vist: 555