Imprimeix

La fins ara regidora i portaveu del grup municipal Falset Pot Més, Maria Jesús Sánchez, ha presentat la seva renúncia a l’Ajuntament per motius laborals. La substituïrà Jordi Banqué i Just, que va anar a les eleccions com a número 5 de la candidatura.

En declaracions a Ràdio Falset, Sánchez va explicar que actualment no pot implicar-se tant com voldria en l’ajuntament i per tant, ha decidit fer un pas al costat. “Els canvis que ha provocat la Covid a la meva empresa i l’increment de feina que hem viscut darrerament fa impossible que pugui dedicar-me al 100% a l’Ajuntament, que és el que necessita un poble com Falset”, afirmava.

La regidora sortint destacava que segueix compromesa amb els valors que representa la seva formació i creu que són els millors per Falset. Així mateix, agraïa la confiança dipositada en ella per tots aquells que van creure en el projecte que va liderar a les eleccions de 2015 i de 2019.

Sobre, el regidor entrant, Jordi Banqué, Sánchez es mostrava convençuda que farà una magnífica feina com a regidor al consistori. “Tothom coneix al Jordi, és una persona molt participativa i molt estimada. Li agrada Falset i per mi això és una gran qualitat i crec que és una persona molt adequada per fer sumar i per fer que Falset creixi”.

D’aquesta manera, Banqué acompanyarà a l’altre regidor de Falset Pot Més, Pere Pellejà, com a únics membres de l’oposició a l’ajuntament de la capital del Priorat.

*Maria Jesús Sánchez en una foto d'arxiu.

mariajesussanchez

Vist: 1705