Informatiu cap de Setmana 13-04-2024

La Unió Esportiva Porrera va arrencar el 2022 amb una derrota a casa per 1 a 2 davant de la Selva. Tot I avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Salaheddine Messoudi al 43’, els porrerans van acabar sent superats pel rival. Així doncs, l’equip prioratí continuarà, una setmana més, setzè a la classificació amb tan sols 4 punts. En la jornada del proper cap de setmana, el Porrera visita el camp del cuer, el Montbrió, dissabte a les 17h.

El Falset Esportiu, per la seva banda, continua en la bona direcció. I és que els de la capital del Priorat es van imposar per 0 a 3 en la seva visita a Vila-seca. Hassan Bouakka va obrir el marcador al 23’, Pau Vidal va fer el segon al 76’ i Robert Sánchez va sentenciar el marcador a les acaballes del partit. Amb aquesta victòria, el Falset es tercer a la classificació amb 24 punts. El proper dissabte a les 17h, els falsetans rebran el Pare Manyanet al Nou Domènech Aragonès.

L’equip juvenil del Falset, en canvi, va arrancar un empat a 3 gols del camp del segon classificat, el Mont-roig. Pels falsetans van marcar Pau Reig al 62’ i Hassan Bouakka al 83’ Tomas Eduard Young Al 89’. Aixi doncs, els nois del Falset sumen un punt més que els situa quarts amb 19. Diumenge a les 17h, els juvenils reben un rival directe, les Borges del Camp.

Victòria per a l’equip femení del Falset, que es va imposar per 3 a 4 a l’Escola Cambrils. Per les falsetanes van marcar Taïs Morales (2), Olga Pellejà i Ebtissam Izziani. Victòria important per a les noies, que s’enfilen fins a l’onzena posició de la taula amb 12 punts. L’equip femení també juga a casa aquest cap de setmana. Ho farà dissabte a les 11h contra el constantí.

I aquest cap de setmana també es reprèn la competició de futbol sala després de l’aturada nadalenca. A Primera Catalana, el Priorat Nord arrencarà l’any a casa contra l’Amposta, dissabte a les 19h. A Tercera, el Masroig Futsal visita a les 16h la pista de l’Ampolla, el Capçanes jugarà a Ascó a les 16:45 i els Guiamets FS rep el Tortosa-Sukomi B a les 17h a la pista municipal. El Priorat Nord femení rep dissabte a les 17:30h al Móra d’Ebre al poliesportiu de Cornudella.

Resultats esportius dels equips de futbol prioratins

- UE Porrera 1-2 La Selva

- Vila-seca 0-3 Falset Esportiu

- Mont-roig 3-3 Falset Esportiu (juvenil)

- Escola Cambrils 3-4 Falset Esportiu (femení)

 

Publicitat