Butlletí informatiu 29-11-2023

Falset s'ha sumat un any més a la campanya "Compra i descobreix Catalunya", una campanya de dinamització comercial i territorial impulsada per la Xarxa de Barris Antics, L'objectiu és donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat. El regidor de comerç de l’Ajuntament de Falset, Robert Coll, explica que “des del 2016 Falset forma part d’aquesta campanya i creiem que és molt important per dinamitzar el comerç local”.

En aquesta ocasió, són una seixantena els comerços de Falset adherits a la iniciativa. En aquests comerços, i al llarg de tot el mes de juny, els clients trobaran les butlletes de participació, que hauran d'omplir per optar als premis que atorguen la resta de municipis participants.

A banda d'aquest sistema de participació, enguany també es posa en marxa per primer cop, una butlleta digital que afavorirà la reducció del consum de paper i amb la qual s'espera augmentar la participació de la gent més jove. En aquest cas, els participants només hauran d'omplir un formulari amb les dades personals, a través del portal web participa.xarxabarris.cat, adjuntant-hi una fotografia del tiquet de compra que servirà per validar la correcta participació.

A banda dels clients, la campanya "Compra i descobreix Catalunya" també premiarà la fidelitat dels establiments adherits, ja que se sortejaran experiències entre els comerciants. En total, es premiaran a 33 comerciants, un de cada municipi organitzador.

Així doncs, cada un dels 33 municipis participants, entre quals hi trobem Besalú, Lleida, Solsona, Manresa, Cardona, Montblanc, el Vendrell o Ulldecona, ofereix un premi. En el cas de Falset, que també pot tocar a qualsevol persona que tiri la butlleta a la capital del Priorat, el premi consta d’una visita al castell, una visita teatralitzada a la cooperativa i un dinar per a dues persones en un restauarant de la vila. El regidor de comerç del consistori falsetà destaca que “també es bo que el premi de Falset pugui tocar a algú del municipi, perquè pot ser que no hagin gaudit mai d’alguna de les experiències que s’ofereixen”.

El sorteig d'aquestes experiències es durà a terme el mes de juliol.

11 cartell xarxa barris 22 scaled

Publicitat