Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

El Ple de l’Ajuntament Petit de Falset del curs 2021-2022 es rva reunir per darrera vegada el passat dimecres per escollir l’acció a la qual es destinarà la partida de mil euros que l’Ajuntament posa a la seva disposició en cada edició.

De les tres propostes que s’han sotmès a votació, s’ha escollit instal•lar un gronxador circular al parc de la plaça del Teatre i un rocòdrom al pavelló esportiu. Ha quedat descartada una tercera proposta que contemplava el condicionament del Bosquet.

L’alcalde de Falset, Carlos Brull, es compromet a fer les inversions en els propers mesos. “Després de la decisió del ple de l’Ajuntament petit, demanarem els pressupostos corresponents i jo crec que a mitjans o finals de juliol aquests equipaments poden estar instal·lats”.

L’alumnat de 6è de l’escola Antoni Vilanova, que des de fa dos anys es passa el relleu en aquesta iniciativa pedagògica, s’ha reunit tres vegades al Saló de Plens durant el curs: primer en un ple de constitució, després en un ple de debat i, finalment, en un ple de cloenda que ha tingut lloc aquest matí. A més, durant el curs, els escolars han treballat el funcionament de l’administració local i les dinàmiques del consistori.

El mandat de la corporació municipal petita acabarà amb la pronunciació del pregó de Festa Major a l’agost i la presa de possessió de la nova corporació municipal del curs 2022-2023 al setembre.

ajuntamentpetit

Publicitat