Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

Falset obre aquest divendres la piscina municipal després de la profunda reforma a la que s’ha sotmès. La remodelació d’aquest equipament era una de les obres prioritàries de l’equip de govern de l’Ajuntament de Falset en aquesta legislatura. “Ha sigut una de les obres més grans d’aquest mandat i creiem que era molt important perquè tenia més de 50 anys i perquè amb la rehabilitació aconseguirem un important estalvi energètic”, explica l’alcalde de Falset, Carlos Brull, en declaracions a aquesta emissora.

La rehabilitació de la piscina s’ha basat principalment en la reducció de la fondària de la piscina gran, la qual cosa repercutirà en un important estalvi d’aigua. Així mateix, també s’ha renovat tota la maquinària i el sistema de filtratge, així com s’ha adequat l’àrea que voreja les dues piscines i la zona destinada a solàrium. Per altra banda, el projecte inicial va patir ara fa uns mesos una modificació per tal de millorar els accessos a aquest equipament i el canvi de tota la gespa.

Brull destaca que ara la piscina és un equipament modern que permetrà acollir molta més activitat. “Ens ha quedat una piscina fantàstica i ara hem de veure quines possibilitats ens dona aquesta infraestructura, si per exemple, podem allargar l’horari d’obertura, o fins i tot obrir-la a les nits, ja que està iluminada per dins”.

La renovació de la piscina municipal era un dels projectes inclosos en Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona. El projecte ha comptat amb un pressupost de 385 mil euros, dels quals la Diputació en subvenciona la meitat.

piscinafalset

 

Publicitat