Imprimeix

La Cursa de Muntanya de Falset arriba aquest diumenge 11 de setembre a la seva 15a edició. En el tancament de les inscripcions el passat dimecres ja s’havien apuntat a la prova prop de 340 corredors i corredores.

La prova comptarà un any més amb 2 circuits, tots dos amb sortida i arribada al pavelló poliesportiu,  a partir de les 8 h. El primer circuit, de 13 quilòmetres i més de 500 metres de desnivell positiu acumulat, transcorrerà, entre altres, per senders de Sant Gregori, Sant Cristòfol, el Coll de l'Eudalda i el camí vell de La Torre de Fontaubella. El segon, de 26 quilòmetres i uns 1340 metres de desnivell positiu acumulat, portarà els corredors per llocs tan emblemàtics com la Mola de Colldejou i la Serra de Llaberia.

La Cursa de Muntanya de Falset forma part del Circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona. És organitzada per l'Ajuntament de Falset i un valuós equip de voluntaris, amb l'objectiu que els corredors i corredores gaudeixin d'una prova esportiva de qualitat i els magnífics paisatges que ofereixen els senders de Falset i el Priorat.

cartell cursa 2022

Vist: 225