Imprimeix

L’institut Priorat serà un dels beneficiaris de les inversions que la Generalitat ha previst per al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre gràcies als fons Next Generation. Concretament, el centre falsetà rebrà 575.000 euros per a millores en la calefacció i eficiència energètica de l’edifici.

En el conjunt del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre s’invertiran 32,2 milions d’euros provinents de l’instrument REACT-UE, que forma parts dels fons europeus Next Generation EU, per fer actuacions de reforma en centres escolars i d’assistència primària.

Segons va explicar el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, l’objectiu d’aquesta iniciativa és “millorar les infraestructures socials, és a dir, els espais en què l’administració presta els seus serveis” i, en el cas de les escoles, “es tracta de millorar l’eficiència energètica, no només en el sentit de tenir la climatització adequada a un preu més raonable i més sostenible amb el medi ambient, sinó també d’obres d’ampliació i de reforma de la infraestructura dels centres educatius”.

ins priorat

Vist: 565