Informatiu cap de Setmana 18-03-2023

La Denominació d’Origen Montsant celebra aquest dissabte la cloenda del que ha estat l’any del seu 20è aniversari, i ho fa amb la celebració de la tercera edició dels Premis Montsant, que tindran lloc a la Cooperativa Falset Marçà. En l’acte hi seran presents cellers, viticultors i viticultores de la DO Montsant, així com representants de diferents institucions i administracions del territori i agents del món del vi.

La gala de lliurament de premis serà conduïda pel presentador de ràdio i televisió, Llucià Ferrer, que s’encarregarà de fer de mestre de cerimònies en una vetllada que s’espera molt emotiva pel caire de finalització de tot un any de celebracions amb motiu del 20è Aniversari de la DO Montsant.

Amb aquests premis, el Consell Regulador busca posar en valor la bona feina feta en cada una de les categories, així com reconèixer a les persones que s’estimen el territori i que amb el seu dia a dia han escrit i escriuen la història de la DO Montsant. La presidenta de la DO Montsant, Pilar Just, explica que “són uns premis per nosaltres, per reconèixer-nos i reivindicar-nos, però també són uns premis per la gent de fora”. Just afegeix que “són molt necessaris perquè tinguem una perspectiva que ens ajudi a posar-nos en valor”.

Amb l’acte d’aquest dissabte, la DO posa punt final a tot un any d’activitats i celebracions, tant per al públic professional com per al públic final, que ha portat els vins Montsant fins a les escoles on es formen els professionals del futur, passant per tastos dirigits als professionals ja en actiu o la celebració amb els fidels seguidors dels vins de la DO, gràcies a la festa organitzada el passat juliol a Barcelona. Segons la presidenta de la DO Montsant “han estat diverses accions actives i propositives que tenien per objectiu posar en valor tota la feinada que s’ha fet en aquests 20 anys”.

Captura de Pantalla 2022 11 17 a les 10.39.05

Publicitat