Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

Derrota per 5 a 3 del Falset Esportiu en la jornada del passat cap de setmana al camp del Mont-roig. En una primera part per oblidar, el partit es va posar 5 a 0 a favor dels locals. No va ser fins al minut 70 quan Xavi Lorente aconseguia obrir la llauna per al Falset, que encara va tenir temps de fer 2 gols més, obra de Hassan Bouakka. Amb tot, el Falset suma una derrota que el fa caure fins a la 13a posicó a la classificació.

Tampoc va guanyar el Porrera, que va caure per 2 a 1 al camp del Reus Roig-i-Negre. Els locals també van marcar els seus dos gols en la primera meitat. A la segona part, el Porrera, de la mà de Mouhamed Diakhate, va aconseguir escurçar distàncies, però no esgarrapar cap punt del camp dels de la capital del Baix Camp. Un setmana més, el Porrera continuarà cuer a la classificació.

Aquest cap de setmana, el Falset rep dissabte a les 16:30h al Mas Pellicer mentre que el Porrera jugarà una hora més tard, a les 17:30h, contra el Torreforta.

Els juvenils del Falset, per la seva banda, van golejar per 4 a 0 al Mont-roig. Pels falsetans van marcar Yasin El Yakoubi (2), Arnau Mallafré i Hassan Bouakka. D’aquesta manera, el Falset és tercer a tres punts del líder, l’Escola Cambrils. El proper diumenge a les 13h, els juvenils juguen al camp de la Salle de Reus.

I l’equip femení del Falset va encaixar la segona golejada consecutiva en perdre per 10 a 0 al camp del Base de l’Hospitalet de l’Infant. Així doncs, les noies són setenes amb tan sols un punt.

El Priorat Nord cau a la pista del Castellvell (5-3)

En futbol sala, el Priorat Nord va caure per 5 a 3 a la pista del Castellvell. Tot I que el marcador es va mantenir força equilibrat durant bona part del matx, a les acaballes del partit, els del Baix Camp van ser capaços de marcar els dos gols que els van permetre retenir els tres punts a Castellvell. Així doncs, el Priorat Nord és cinquè a la classificació amb 6 punts. En la propera jornada, els de Cornudella reben el Morell, dissabte a les 19h.

A Segona Catalana, el Guiamets Futbol Sala va golejar el Móra la Nova per 2 a 8. Pels guiametans van marcar Eloi Bargalló (3), Albert Batiste (2), Aleix Martí, Marc Castellví i Arnau Domènech. El Capçanes per la seva banda va perdre per 3 a 0 a la pista del Vandellòs mentre que el Masroig va aconseguir un empat a 4 gols a casa contra el Botarell. Daniel Caballero, Arnau Grivé I Pau Benaiges van ser els golejadors dels masroijans.

Amb aquests marcadors, la classificació a Segona Catalana queda liderada pel Guiamets, que està empatat a 13 punts amb el Vandellòs i l’Ascó. El Capçanes és setè amb 6 punts mentre que el Masroig és 8è amb 5.

En la propera jornada, duel a la part alta de la taula i és que els Guiamets FS rep al Vandellòs, dissabte a les 17h. El Capçanes també juga a casa, ho farà a les 18:15h davant del Riudecols mentre que el diumenge a les 17h el Masroig visita la pista de l’Inter Rasquera.

Finalment, en futbol sala femení, el Priorat Nord va caure per 1 a 5 davant del Catllar mentre que el Capçanes va perdre per la mínima (1-0) a la pista del Maspujols. Amb aquests resultats, el Capçanes per el liderat i ara és segon amb 12 punts mentre que les noies del Priorat Nord són quartes amb 9. I aquest dissabte a les 17h es disputa derbi prioratí de futbol sala femení entre el Capçanes i el Priorat Nord.

Resultats dels equips de futbol i futbol sala femení prioratins

- Mont-roig 5-3 Falset Esportiu

- Reus Roig-i-negre 2-1 Porrera, UE

- Falset (juvenil) 4-0 Mont-roig

- Bas l'Hospitalet de l'Infant 10-0 Falset (femení)

- Castellvell 5-3 Priorat Nord

- Móra la Nova 2-8 Els Guiamets FS

- Vandellòs 3-0 Capçanes

- Masroig Futsal 4-4 Botarell

- Priorat Nord (femení) 1-5 el Catllar

- Maspujols 1-0 Capçanes (femení)

Publicitat