Butlletí informatiu 01-02-2023

El Teatre l’Artesana de Falset ha estrenat aquest mes de gener una temporada d’hivern que segueix la línia dels darrers anys, en el que es combina el cinema, la música i el teatre per als diferents públics i amb companyies locals i de fora. La regidora de cultura de l’ajuntament de Falset, Rosa Poy, explica que “seguim la línia de les programacions anteriors, amb actes diversos, de fora i d’aquí, i amb una presència destacada d’espectacles familiars de teatre i cinema”. Poy també destaca que es mantenen uns preus assequibles amb descomptes per a les famílies en situació de vulnerabilitat.

Així doncs, fins al mes de març els qui vagin a l’Artesana podran disfrutar de l’espectacle de titelles “En Jan tot li fan”, del concert de la banda falsetana dels anys 70 Los Aries, de l’espectacle de bombolles "Vegin i passin” o del teatre-musical “Quasi òpera”, una comèdia de la companyia Il·luminati i la Federació d’Ateneus de Catalunya.

En cinema, es podran veure a l’artesana grans novetats com Avatar, el sentit de l’aigua, que tindrà lloc aquest dissabte. Per als més petits es projectaran El gat amb botes, lúltim desig o Mòmies i finalment també es passarà lútlima pel·lícula de l'oscaritzat director, Damien Chazelle, Babylon, protagonitzada per Brad Pitt i Margot Robbie. La regidora de cultura afirma que “intentem, dins de les nostres possibilitats, que l’Artesana programi cinema el més recent possible, perquè lògicament, avui en dia agafar el cotxe i anar a Reus o Tarragona costa poc. Tot això volem oferir cinema per aquelles persones que no poden o no volen desplaçar-se”.

Poy explicava que esperen que aquest 2023 mantingui els números de l’any passat en què 3.663 espectadors van passar per algun dels 23 espectacles que van tenir lloc a l’Artesana. “Tenint present que veniem de dos anys d’una sequera cultural absoluta per culpa de la pandèmia, pensem que el públic de l’Artesana ha acollit molt bé tots els epsctacles. Teniem unes previsions que s’han complert”.

El 2023 tornarà a ser, se’ns dubte, l’any de l’Artesana, que celebrarà el seu 20è aniversari el primer cap de setmana d’abril amb una gran festa donant el tret de sortida a una programació de primavera especial. Poy, però, no vol avançar-ne gaires detalls: “Serà una festa sonada, en això estem treballant. Hi haurà un espectacle central que inaugurarà la temporada de primavera i estarà vinculat amb la música, però no us puc vanaçar res més”.

Finalment, i gràcies a una subvenció, l’Artesana també comptarà aquest 2023 amb una inversió de 40.000€ que permetrà millorar els equips d’il·luminació I sonorització del teatre, que després de 20 anys, havien quedat obsolets.

Artesana

Publicitat