Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, va visitar Falset el passat dijous. Vilagrà va reunir-se amb l’alcalde, Carlos Brull, i amb diversos regidors del consistori amb qui, entre d’altres assumptes, va poder parlar de les millores previstes en diversos equipaments esportius com el pavelló o el camp de futbol. El departament de Vilagrà és qui s’encarrega de gestionar tot allò relacionat en matèria esportiva.

En aquest sentit, el batlle falsetà va aprofitar per transmetre a la consellera la inquietud per la paràlisi existent amb la situació del Consell Esportiu del Priorat. “Vam explicar-li la situació, coneguda en bona part per la consellera, i vam reivindicar de que així no pot continuar, ja que fa més de vint anys que el Consell Esportiu de la nostra comarca està paralitzat”, explicava Brull en declaracions a Ràdio Falset.

La visita de la consellera Vilagrà també va passar per la fàbrica de la Falbar on els membres de l’ajuntament li van presentar el projecte de l’Espai Vi que s’hi pretén ubicar.

vilagra

Publicitat