Butlletí informatiu 29-03-2023

“Com dos avions de paper” és el títol del nou tema dels fealsetans Primera Cita. Amb l’estil alegre i festiu que tant caracteritza el grup, la cançó parla de l’herència que deixen algunes persones quan ja no hi són. Algunes vegades per tornar però d’altres, no. Reivindica, que en el fons, estem fets, també, de les influències de la gent que ens ha marcat. El cantant i guitarrista del grup, Gerard Sánchez, explica que “aquestes persones ens deixen experiències que ens enportem amb nosaltres i ens ajuden a ser qui som”.

"Com dos avions de paper" ha estat produïda per Mario Patiño a l’Atlàntida Estudio. El videoclip, com sempre, dirigit, gravat i produït per l’Oscar Sánchez, mostra una història real, la de l’Elsa i la Laura, dos amigues que en un moment de la seva vida han estat separades però sense oblidar mai el que ha suposat i ensenyat l’una a l’altra. El fil d’unió entre les dues sempre han estat els escacs, fins al punt que cada una porta tatuada la peça preferida de l’altra.

El tema és el segon avançament del proper disc de la banda de Falset després que l’estiu passat publiquessin “El rei d’Instagram”. Sánchez explica que abans del llançament del disc, previst aproximadament pel mes de maig, publicaran noves cançons incloses a l’àlbum. Sánchez també destaca que “com ja es veu en els dos primers singles, hi ha hagut una evolució en la que hem volgut donar portagonisme a sons més electrònics i sintetitzadors però sense deixar mai de banda els instruments de vent que tant ens caracteritzen”.

Publicitat