Butlletí informatiu 29-03-2023

En el marc del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora s’han organitzat diversos actes a molts municipis de la comarca. Sense anar més lluny, a Falset, aquest vespre l’Associació de dones la Quartera organitza a la biblioteca la presentació literària de Recony! d’Eva Barceló.

Per demà, a partir de les 10:30h, Creu Roja Priorat ha impulsat el Matí de la dona amb jocs educatius, la lectura del manifest i el compartiment d’històries als jardins de la Creu Roja.

A partir de les 12h i al Teatre l’Artesana tindrà lloc un col·loqui entre dones amb la històrica periodista esportiva de TV3 Imma Pedemonte, la Cap de Sala Territorial del Comandament de Reus del Cos dels Mossos d’Esquadra, Ester Tost, Alba Àvila, màster en Immunologia Avançada per la UB-UAB i Mireia Jerez, pentacampiona de Catalunya Diversity en Ball Esportiu.

Aquesta iniciativa és obra de l’Institut Priorat. Artur Àvila, professor del departament de Formació laboral del centre explica que l’objectiu és “donar a conèixer als nostres alumnes la celebració d’aquest dia i que prenguin consciència de les dificultats que encara tenen les dones per arribar a certs nivells del món laboral. Els explicaran la seva professió i com han arribat fins aquí”. L'acte, per cert, està obert a tota la població.

Al vespre davant de l’Ajuntament de Falset tindrà lloc la lectura del manifest del 8M i una ballada del grup de country &Linedance.

Finalment, dijous, l’associació sociocultural La Carinyena ha impulsat una presentació i un taller al voltant del llibre d’Isabel Llavoré El meu nom és clítoris.

8mfalset

Publicitat