Informatiu cap de Setmana 15-06-2024

L’Ajuntament de Falset i l’Ajuntament de Vila-seca han formalitzat un acord de col·laboració pel qual part de les propostes musicals de la Fira del Vi seran programades per la Fira de Música Emergent i Familiar (FiM) de Vila-seca i aquesta fira musical comptarà amb activitats relacionades amb el món del vi de la comarca del Priorat.

L’acord el van signar el passat divendres a l’Ajuntament de Falset els alcaldes dels dos municipis, Carlos Brull i Pere Segura. L’aliança consisteix en la programació de dues actuacions musicals amb segell FiM en el marc de la 28a edició de la Fira del Vi de Falset, gràcies al comissariat de Martí Marfà, director artístic de la FiM Vila-seca. 

La Fira del Vi de Falset oferirà, en contrapartida, diverses activitats relacionades amb el món del vi, com ara tastos o degustacions al Castell de Vila-seca, durant la celebració de la fira, del 4 al 7 de maig. Un dels objectius de l’acord és sumar esforços per donar projecció i centralitat al territori, a través de dues fires que s’han convertit en referents nacionals en els seus respectius àmbits.

Aquest acord s’emmarca en la voluntat de la FiM Vila-seca d'establir col·laboracions amb institucions i agents culturals del territori, per tal de posar en valor les aportacions socials i culturals que aquest fa al conjunt del país.

Properament s’anunciaran els grups musicals amb segell FiM Vila-seca que actuaran a la Fira del Vi de Falset entre el 28 d’abril i l’1 de maig, així com les activitats enològiques que s’oferiran en el marc de la FiM, del 4 al 7 de maig a Vila-seca.

La Fira del Vi de Falset celebrarà la seva 28a edició del 28 d’abril a l’1 de maig. Com en els darrers anys, el certamen tornarà a tenir una doble vessant: d’una banda, la tradicional Fira del Vi, amb una mostra conjunta dels vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant; i de l’altra, la fórmula que permet, al llarg de tot el mes de maig, que els cellers de la DOQ Priorat i de la DO Montsant es converteixen en estands on tastar els vins mentre es trepitja la comarca.

firadelviFIMvilaseca

Publicitat