Informatiu cap de Setmana 18-05-2024

Fins a 14 ecoles de la comarca del Priorat participen enguany en la 25a edició de la Ràdio a l’escola. L’activitat consisteix en l’elaboració d’un programa de ràdio de temàtica diversa que s’enregistrarà i emetrà per Ràdio Falset durant el proper mes de maig.

Organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Priorat i en col·laboració amb Ràdio Falset, aquesta activitat pretén apropar aquest mitjà de comunicació als més petits alhora que busca potenciar aspectes tant importants del currículum com l’expressió oral o el vocabulari dels alumnes.

La directora de l’Escola Sant Feliu dels Guiamets, Victòria Pi, explica que “és una activitat molt positiva i global pels nens. Per una banda, els fa millorar l’expressió oral, ja que vigilen la velocitat, el volum, etc. A més, també els fa perdre la por a parlar en públic”. Així mateix, Pi afegeix que “s’ho passen molt bé preparant el programa, s’escolten entre ells, és un gran treball en equip”.

La directora del Centre de Recursos Pedagògics del Priorat, Remei Domènech, destaca l’èxit que suposa que la ràdio a l’escola arribi al quart de segle. Domènech creu que “és una activitat molt completa i social que permet intercanviar experiències entre els escoles de la comarca i I fer xarxa entre ellles i amb la resta de la comunitat educativa”.

La ràdio a l’escola 2023 ha dut a terme els enregistraments aquesta setmana. Més endavant, durant el mes de maig, serà quan s’emetran per l’antena de Ràdio Falset.

radioescola23

Publicitat