Informatiu cap de Setmana 15-06-2024

La tercera edició de la Garbinada Pop de Falset portarà enguany una dotzena de formacions musicals a la capital del Priorat que permetran gaudir d’alguns dels noms més importants del pop/rock independent que es fa al nostre país i també de la música festiva més actual. D’aquesta manera, entre el 22 de juliol i el 15 d’agost, actuaran a Falset noms tant importants com Mishima o Xarim Aresté, referències absolutes pel seguidors del pop/rock independent que es fa al nostre país, i també dues de les formacions amb més seguidors a l’actualitat, principalment entre el públic jove delerós de passar-s’ho bé: Buhos i The Tyets.  El cartell de la Garbinada Pop’23 el completen grups emergents com són Anna Andreu, Selva Nua, Carlota Flâneur, Islandia Nunca Quema o La Cosina i també grups amb segell de la capital del Priorat, com els Primera Cita, o el músic amb arrels a la comarca, Josep Xortó.

Enguany, aquest cicle de concerts arriba amb novetats, ja que estrenarà ubicació: l’esplanada situada davant de l’edifici modernista del Celler Cooperatiu de Falset i també el wine bar que hi ha a la terrassa lateral de l’edifici. En aquest espai tindrà lloc el concert inaugural amb Anna Andreu el 22 de juliol.  Els dies 28 i 29 de juliol, entre les 20h i la una de la matinada, hi haurà dues sessions del que s’ha anomenat Garbinada Pop i Vi.

L’altra gran novetat de la Garbinada Pop’23 són les dues jornades de concerts de música festival programada al voltant de la Festa Major d’agost que clourà la tercera edició del festival igual que l’any passat. L’organització ha batejat com a Garbinada FM les actuacions dels dies 12 i 15 d’agost a la carpa de les festes amb dos dels grups més actuals de la música catalana: Buhos, amb nou disc, i The Tyets , la gran sensació del moment amb el seu últim disc ‘Epic Solete’.

Les entrades soltes de cadascuna de les actuacions de la Garbinada Pop estan a la venda de forma anticipada a www.codetickets.com. L’organització ha previst dos abonaments: Garbinada Pop i Vi i Garbinada FM que donaran accés als concerts del Celler Cooperatiu o als concerts de la carpa de les festes.

FvmCw XX0AAyWBU

Publicitat