Informatiu cap de Setmana 03-06-2023

Falset pot Més va presentar ahir al vespre la seva candidatura i els membres de la llista que concorreran a les eleccions municipals del proper 28 de maig. El candidat, Jaume Capdevila, destacava que no ha estat fàcil formar la llista però que finalment ha pogut tirar endavant. “En un principi, Falset pot Més no s’havia de presentar a les eleccions tot i que després vam creure que, de ser així, hi hauria un electorat que es quedaria sense veu i és per això que, finalment, hem presentat la candidatura”, afirmava.

En aquest sentit, noms com Immaculada Pujol, Roger Llorens, Jordi Gombau i Maria Teresa Rull acompanyaran Capdevila en els llocs més alts de la llista.

Segons el candidat de Falset pot Més, la seva candidatura no va contra ningú sinó que tenen la voluntat de sumar, però també de fer-se escoltar. “Ens presentem com gent del poble, no anem contra ningú sinó amb la mà estesa. Estem disposats a col·laborar en tot i amb tothom i sobretot volem cuidar molt el teixit associatiu”, deia mentre afegia que “a la vegada volem que la nostra veu també sigui escoltada”.

Pel que fa als eixos principals del programa, des de Falset pot Més consideren que és bàsic fixar la joventut al municipi. “Necessitem que la gent jove es quedi a viure al poble i per això cal que l’accés a l’habitatge sigui assequible, que hi hagi aigua per aquests habitatges… Necessitem que hi hagi bones comunicacions, i més ara quan tot funciona digitalment. No pot ser que, com passa sovint, falli la cobertura de telefonia”, afirmava.

En l’acte de presentació de Falset pot més també hi va participar el diputat del PSC al Congrés per la demarcació de Tarragona, Joan Ruiz, que explicava que “cal donar suport a un equip de gent que té un projecte amb idees noves per tirar Falset endavant”.

potra

 

Publicitat