Informatiu cap de Setmana 03-06-2023

Independents per Falset va calebrar aquest dissabte al teatre l’Artesana l’acte central de la seva campanya electoral de cara a les municipals del proper dia 28. En l’acte es van donar a conèixer les 11 persones que conformen la llista. L’alcaldable, Carlos Brull, destacava en declaracions a Ràdio Falset que “és una candidatura il·lusionadora amb persones que tenen moltes ganes de treballar per Falset”. Brull va afegir que “tenen projecte i que el seu objectiu en aquestes eleccions és guanyar per poder-lo desenvolupar”.

En l’acte, els Independents també van aprofitar per fer balanç d’aquests darrers quatre anys en els que han dut a terme 180 accions i han aconseguit reduïr el deute del consistori en un 9%. Per Brull “han sigut uns anys molt complexos en els que hem hagut de fer front a la pandèmia i a diversos temporals I estic molt orgullós de la capacitat de treball i de la gestió eficient de tots els regidors i regidores”.

Així mateix, en l’acte també es van presentar els principals projectes i eixos de treball que volen impulsar els Independents per Falset. En aquest sentit es va parlar de l’edifici de la Falbar, per al qual ja hi ha compromesos 600.000€ dels fons Next Generation per ha instal·lar-hi un centre d'inspiració i promoció turística. A banda, els Independents també plantegen ubircar-hi un centre d’investigació tecnològica en el món agroalimentari. Segons l’alcaldable, “la Falbar és un projecte molt viu que anirem desenvolupant pas a pas”.

Per altra banda, una altra de les qüestions que pretenen impulsar els Independents és la creació d’una sala polivalent o la millora d’equipaments com el pavelló.

acteindependentsxfalset

Publicitat