Informatiu cap de Setmana 27-04-2024

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset ha presentat les activitats previstes per aquest mes de desembre. Sense anar més lluny, aquest vespre té lloc la presentació del llibre Manuel Carrasco i Formiguera, pensament i acció amb Lluís Duan, Rosa Maria Codines i Marc Carrasco. L’acte està organitzat per Òmnium Priorat.

Per altra banda, demà al matí té lloc un taller d’educació ambiental i la construcció d’un hotel d’insectes a càrrec de l’associació Gestió Natural. El dia 14 de desembre el Casal Carrasclet, l’Esquerra Independentista del Priorat i So de Pau organitzen una xerrada sobre Què està passant a Palestina? Hi intervindran Aritz Garcia i Laurent Cohen.

També el mateix dijous, tindrà lloc una nova troba del club de lectura, que aquest mes tracta El camí dels esbarzers, d’Alba Dalmau. El cub de lectura en francès es trobarà el dia setze per parlar de L’Adversaire d’Emmanuel Carrère.

Finalment, i apropant-nos ja al Nadal, el dia 15 es presentarà A dalt d’una cadira: poemes de Nadal de Laura Mur. Acte seguit hi haurà un taller nadalenc. El dia 22 la biblioteca organitza una nova de sessió de l’hora del conte.

Del 23 de desembre a l’1 de gener la biblioteca romandrà tancada.

Biblioteca_Baix_2.jpg

Publicitat