Informatiu cap de Setmana 27-04-2024

Nova victòria del Falset Esportiu, que es va imposar per 6 a 1 al Riudoms. Els falsetans van ser molt superiors i van dominar durant tot el partit. Els golejadors prioratins van ser Hassan (2), Said i Hicham Bouakka, Kevin i Jaume Montalbo.

Així doncs, el Falset continua en la lluita pel campionat i segueix colíder, empatat a 52 punts amb el Bonavista, que tampoc va fallar en aquesta jornada. Aquest dissabte a les 16:15h, el Falset visita el Salou mentre que el Bonavista jugarà al difícil camp del tercer classificat, el Constantí.

El Porrera, en canvi, va sumar una nova derrota, i ja en van vuit de consecutives. En aquesta ocasió l’equip prioratí va caure per 0-3 davant de l’Hospitalet B. Els porrerans no van poder fer res i es queden, una setmana més, sense puntuar. D’aquesta manera, el Porrera perd una posició a la classificació i ara és dotzè amb 22 punts, els mateixos que el seu rival de la propera jornada, el Montbrió. El partit es disputarà dissabte a les 17h a casa dels del Baix Camp.

En una jornada, on no hi havia competició de futbol sala masculí ni de la Primera divisió femenina, tan sols va jugar el seu partit l’Alforja- Priorat Nord. Les del Nord del Priorat i el Baix Camp van caure a casa per 1 a 2 davant de l’Experience Amposta. Andrea Bermusell va ser l’autora del gol de les locals. Malgrat això, les noies mantenen el segon lloc a la classificació amb 6 punts.

Pel que fa als equips masculins de futbol sala, aquest cap de setmana es reprèn la competició. El Priorat Nord, que és segon a la classificació, juga dissabte a les 18h a la pista del Tecnovit Alforja. El Capçanes per la seva banda, intentarà esgarrapar algun punt de la pista de l’Ascó, també dissabte a les 20h.

Finalment, a Segona catalana, el partit de la jornada serà el derbi prioratí entre els Guiamets, cinquè amb 30 punts, i el Masroig, tercer amb 31. Partit d’alta intesitat el que es viurà dissabte a les 17:30h a la pista dels guiametans.

football-ball-sport-soccer-50713.jpeg

Publicitat