Benvinguts al butlletí intersetmanal,

El parc natural de la serra de Montsant ja ha rebut la notificació d’Europark respecte la rebuda dels documents de la candidatura Prioratina a rebre la Carta Europea de Turisme Sostenible. D’aquesta manera es compleixen el terminis establerts i a  partir d’ara el parc espera rebre la visitar de la persona que ha de verificar els documents de la candidatura prioratina tal com explica Neus Miró coordinadora del Parc.

Neus Miró_coord. PNSM

Segons Miró si l’evaluació es positiva el Priorat rebrà la Carta Europea del Turisme Sostenible a finals d’aquest any.

Fa unes setmanes varem entrevistar el músic falsetà Lluís Capdevila amb motiu de la campanya de micromecenatge per tal de publicar, en format físic i engega la promoció, el seu disc Diàspora. Ahir es va acabar la campanya i Capdevila va reunir més de 7.500 euros que demanavan. En declaracions a ràdio falset agraïa la confiança i avançava que el disc es presentarà a falset el proper mes de març.

Capdevila

En un altre ordre de coses, Unió de Pagesos aconsegueix canvis en l’aplicació de la Política Agraria Agraria comuna. Tal com havia presentat el sindicat agrari en una denuncia davant la Unió Europea el govern espanyol s’ha vist obligat a modificar la figura de l’agricultor actiu, ja que l’anterior redactat de la norma espanyola aquesta figura també incloia els gestors d’aeroports, ferroviaris i d’altres que la normativa europea excloia. Els canvis també fan referencia als ajuts dels joves agricultors. I una darer apunt de la Unió de Pagesos, I es que, el sindicat agrari organitza demà una xerrada informativa a Falset, a partir de les vuit del vespre a la sala de plens sobre maquinària agrícola dins la campanya Prou d’enganys en maquinària. Volem solucions per a la pagesia, que va posar en marxa el sindicat l’abril passat arran dels presumptes actes d’engany dels concessionaris i fabricants de maquinària. A la xerrada també s’abordarà la valoració cadastral en rústica i els sectors de la vinya i l’olivera

En clau esportiva, l’any va començar amb derrotes per la majoria dels equips prioratins. El Falset Esportiu va perdre per quatre gols a zero al camp del Salou. El juvenils falsetans també van encaixar una derrota, en aquest cas a casa, per un gol a dos davant la floresta. El gol local d’Aleix Ruiz va arribar minut 80.

El Porrera a la quarta catalana, va ser l’únic equip de la comarca que va aconseguir la victòria per dos gols a un contra el Montbrió a casa. els porrerans van obrir el marcardor al minut dos amb un gol de Xavier Esplugas, Adrià Figueredo marcaria al minut quinze el segon i últim gol local i la resposta visitant arribaria al minut 19 a partir d’aquell moment el marcador ja no és mouria més.

En futbol Sala el capçanes va caure a la pista del del Playas de Salou per nou gols a quatre. Carles Barceló obrir el marcador al minut tres, Joan Folch empatava el match a dos, Lluis González de penal posava el cinc a tres al marcador, i Carlos Barceló al trenta nou feia el darrer gol altra prioratí altra vegada.

El darrer resultat del cap de setmana va ser l’empat a dos gols del Priorat nord al camp de Vila-seca. Adrià Pellicer va avançar els prioratins al minut nou i Aleix Juncosa al vint-i-tres ho tornava a fer però altra vegada l’equip del tarragonès va igualar el marcador que seria el definitiu.

Dissabte, 04 abril 2020 13:55

Dissabte, 04 abril 2020 12:29

Dijous, 02 abril 2020 19:41

Dimecres, 01 abril 2020 04:23

Dissabte, 28 Març 2020 12:29

Dijous, 26 Març 2020 19:41

Dimecres, 25 Març 2020 04:23

Dissabte, 21 Març 2020 12:29

Dijous, 19 Març 2020 19:41

Publicitat