Benvinguts al butlletí d’avui dijous,

El proper diumenge es celebra la festivitat de Sant Antoni que a Falset vol dir cap de setmana de l’encamisada.  Des del centre d’estudis falsetans, organitzadors de l’acte, esperen  una cinquantena de cavalleries com l’any passat.  En l’edició d’enguany s’ha volgut potencia les hores prèvies i la preparació dels carros i cavalleries pel que s’ha inclòs al programa unes hores per tal que el visitants puguin veure els darrers preparatius. Anton Vidal, president del centre d’estudis falsetans explica, l’objectiu d’aquesta novetat.

Anton Vidal_pres. CEF

Des del centre d’estudis també es demana als veïns i veïnes de Falset que engalanin els carrers amb banderes i domassos amb motiu de l’encamisada.

El proper mes de juny Falset i la comarca seran l’escenari d’una nova prova esportivat multitudinària. El gran Fondo Priorat. La prova de bicicletes de muntanya està formada per dos circuits de noranta sis i cinquanta dos quilometres està organitzada per win sport factory i la botiga bici park de reus. El passat dimarts es va presentar la prova a la capital del Priorat i Mauro Llorenç, cap de la cursa comentava els detalls tècnics de la prova.

Mauro Llorenç, cap de cursa GF Priorat

Els organitzadors preveuen assolir els 2000 participants per una prova. Les inscripcions s’obriran el proper dimarts.

Amb el nou any, el teatre l’Artesana inicia una nova programació. Els propers tres mesos el teatre falsetà acollirà més cinema, un espectacle de titelles, teatre català de petit format i per primera vegada una opera buffa, la serva padrona, tal com explica Carlos Brull regidor de Governació, cultura, salut i esports.

Carlos Brull_regidor Aj. Falset

El concert de presentació del disc Diàspora de Lluís Capdevila tancarà, el proper mes de març, la programació del primer trimestre.

Els consells comarcals del Baix Camp I el Priorat tornaran a engegar aquest any el programa “ Jover per l’ocupació”. L’any passat van participar 30 joves, 17 dels quals es van inserir laboralment.   La subvenció per la realització de tres mòduls formatius per a un total de 40 alumnes és de 181 mil euros . Els mòduls de formació professionalitzadora són el d’operacions bàsiques de cuina, indústria alimentària i fabricació mecànica. El programa  Joves per l’ocupació s'adreça a persones joves desocupades, d'entre 16 i 25 anys, amb baixa qualificació professional i o amb dèficits formatius, és a dir persones que no hagin obtingut l'ESO i persones que tot i que l'hagin obtingut no hagin continuat amb els estudis post obligatoris. En qualsevol dels casos, els joves han d'estar inscrits com a demandants d'ocupació i en el sistema de Garantia Juvenil.

Dissabte, 04 abril 2020 13:55

Dissabte, 04 abril 2020 12:29

Dijous, 02 abril 2020 19:41

Dimecres, 01 abril 2020 04:23

Dissabte, 28 Març 2020 12:29

Dijous, 26 Març 2020 19:41

Dimecres, 25 Març 2020 04:23

Dissabte, 21 Març 2020 12:29

Dijous, 19 Març 2020 19:41

Publicitat