Imprimeix

 

Benvinguts al butlletí informatiu,

El nazi de Siurana ja es troba a les llibreries. Ahir es va posa a la venda la nova investigació periodística de Toni Orensanz. L'escriptor falsetà torna a la recerca històrica amb l'objectiu de conèixer qui era el propietari d'un xalet construït al anys seixanta al poble de Siurana. Orensanz comenta en quin punt, el que inicialment era una xafarderia de poble es va convertir en una investigació periodística en tota regla.

Toni Orensanz, escriptor

el proper dissabte a l'informatiu cap de setmana podran escoltar l'entrevista sencera amb Toni Orensanz, al voltant del seu nou llibre.

El sindicat Unió de Pagesos va tancar diumenge el tretze congrés del sindicat amb l'elecció del membres de la comissió permanent. Joan Carles Vicente continarà com el representant prioratí a la comissió permanent. Tal com informa el sindicat, d'entre els membres  que formen part d'aquesta Comissió Permanent, el consell nacional d'unió de pagesos,  escollirà el coordinador nacinoal en le properes setmanes.

La  Zer Montsant Serra de Prades va protagonitzar l'espai esport escolar del programa En Joc de la xarxa de comunicació local del passat dissabte. El projecte " Viu l'esport a la zer" és una iniciativa que uneix les escoles de Prades, Cornudella i Ulldemolins, les families i les administracions des de l'any 2004 per oferir una oferta d'activitats esportives, també com a activitat extraescolar. Imma Torres es la coordinadora de la zer.

Imma Torres1

El darrer gran porjecte del "Viu l'esporta a la Zer", va ser la posada en marxa el rocodrom dels pavelló de Cornudella.

Imma Torres 2

i en clau esportiva us expliquem els resultats dels passat cap de setmana. El Falset Esportiu va empatar a quatre gols a casa amb l’Escuela San Pedro i San Pablo després que s’avancessin els tarragonins Daniel Montiel establia l’empat a un al minut 23, un minut després Said Amghar avançava els locals i al minut trenta set Unai Cabrero ampliava el marcador falsetà. El tarragonins tornarien a empatar als minuts 58 i seixanta-tres. Josep Maria Prous avançaria els falsetans al vuitanta-cinc, però dos minuts mes tard el darrer gols de l’equip del barri tarragoní establaria l’empat definitiu.

Els juvenils dels falset van empatar a tres gols amb els Torredembarra, gràcies al hat –trick del guiametà Oriol Penna als minuts 16, per empatar el partit; al minut 21 per avançar els falsetans i al minut seixanta dos per firmar l’empat.

La Unió Esportiva Porrera va descansar aquesta jornada de la quarta catalana

En futbol sala, el Capçanes va perdre per cinc gols a dos davant del Castellvell del camp. Els gols prioratins  va ser d’Ignasi Pena al minut 18 i Aleix Pena al 41.

Per la seva part, el Priorat Nord va guanyar a la pista del Gimnàstic de Tarragona per dos gols a sis, amb els doblets de Pau Valldomènech als minut 11 i trenta,  i l’altre de Adrià Pellicer als minuts trenta –tres i trenta nou. I les dianes de Boris Montlleó al vint-i-set i Josep Juncosa al minut sis. 

Vist: 1906