Falset tindrà pla director de turisme. Jaume Domènech, l’alcalde de Falset anuncia que la capital del priorat tindrà ,en breu, el seu propi pla director per l’activitat turística.

Segons Domènech el pla inclourà tant elements de les comunicacions del municipi ( entrades del poble ) com els diferents actes que faran al llarg de l’any entre d'altres punts.Jaume Domènech, alcalde de Falset

Domènech també comenta que en les properes setmanes estarà disponible la plana web de transparència del consistori falsetà.

Jaume Domènech, alcalde de Falset

Podran escoltar les declaracions senceres de l’alcalde de Falset a l’informatiu cap de setmana, el proper dissabte on repassarà també la situació del cartipàs del consistori i altres temes com la situació pressupostaria o la fira de Vi.

La Diputació de Tarragona ha adequat un mur al poble de la Morera de Montsant que presentava risc de despreniments de terres. En aquest  mur situat a l’entrada del municipi s’ha posat lloses de pedra del país per tal d’encaixar dos murs existents. En aquesta obra i d’altres que ha realitzat a la Morera la Diputació tarragonina ha destinat 60. 600 euros, d’un total de 63.700 euros, la diferencia l’aportarà el municipi.

L’atur del mes de gener manté la mateixa xifra que el desembre de l’any passat. Segons les dades dels Servei d’Ocupació de Catalunya, el mes de gener hi havia inscrits al servei cinc-centes quaranta cinc persones a la recerca de feina. És comença l’any, com va acaba l’anterior. Cal tenir en compte però que la dada interanual és positiva, ja que hi han seixanta vuit persones menys que el gener de l’any 2015. El fet que es mantingui el mateix nombres d’inscrits en el canvi d’any també és destacable ja que des de l’inici de la sèrie de dades, l’any 2005, és el primer any que es manté la dada i els segon en que no augmenta la xifra entre el darrer mes de l’any i el primer de l’any següent.

I de l’agenda del cap de setmana, aquest dissabte sí, al molar a partir de les set  es podrà veure  Poemes del recull "Bes Nagana" d'Enric Casasses musicats, dits i cantats per Arturo Gaya i Laia Oliveras, amb els músics Kiko Pellicer i Paco Prieto, amb la col·laboració excepcional de l'autor dels poemes, Enric Casasses... que va ser el primer poeta que, ara fa 10 anys, va vindre al Molar per encetar les activitats del Centre Quim Soler. I també dissabte arriba el carnaval a la capital del Priorat dissabte a les 5 de la tarda i des de la plaça de la Quartera, sortirà la Rua de Carnaval per anar al pavelló on hi haurà berenar i sorpreses. A 2/4 de 12 de la nit, festa amb DJ’s i premis a les disfresses.

Dissabte, 04 abril 2020 13:55

Dissabte, 04 abril 2020 12:29

Dijous, 02 abril 2020 19:41

Dimecres, 01 abril 2020 04:23

Dissabte, 28 Març 2020 12:29

Dijous, 26 Març 2020 19:41

Dimecres, 25 Març 2020 04:23

Dissabte, 21 Març 2020 12:29

Dijous, 19 Març 2020 19:41

Publicitat