El sindicat Unió de Pagesos ratifica Joan Caball com a coordinador nacional del sindicat per tercera vegada.

El sindicat també  va aprovar  la nova Comissió Permanent, que compta amb el representant prioratí Joan Carles Vicente s’ocuparà de l’àrea d’Organització i Comunicació, Estructures i desenvolupament Rural, cooperativisme i comercialització agroalimentàries i seguretat social.

La lluita pels preus justos i les ajudes pels joves agricultors són alguns dels temes bàsics en aquest  nou mandat segons el coordinador Joan Caball.

Joan Caball, coord. Nacional d’UP

Avui el sindicat presentarà la seva candidatura a les eleccions sindicals agràries convocades el vint-i-vuit de febrer.  Es tracta de les primeres eleccions amb un nova organització després de la derogació de les cambres provincials , a l’hora d’elegir la representativitat de les organitzacions professionals agràries davant les taules negociadors de les diferents administracions.

La colla castellera dels Brivalls de Cornudella comença la temporada amb un nova junta. Marc Juanpera serà el president dels castellers prioratíns i Pau Ferrer serà, un any més l’encarregat de l’àrea Técnica i cap de la colla. Ferrer ha posat com a objectius de la temporada que començarà el 16 d’abril castells de nou de gamma 6 i 7.

Josep Ferrer, cap de colla dels Brivalls de Cornudella

Per  aquesta raó el cap de colla dels brivalls demanava més gent als assajos i a plaça. En el mateix s’ha expressat el president que vol ampliar la massa social, donant-se a conèixer arreu de la comarca.

I en clau esportiva, sense jornada a les diferents categories de futbol, us expliquem que  l’equip de raid terres de l’Ebre participaran en el proper campionat d’Europa de raid d’aventura sota la denominació de Priorat – Montsant  - Siurana, el nom de la candidatura del paisatge de la nostra comarca ha convertir-se en patrimoni de la humanitat per la Unesco. El campionat europeu es celebrarà el proper mes de juliol a la Vall d’Aran i l’equip ebrenc ha optat per la denominació prioratina tal com explica Oriol Pellisa, cap de l’equip.

Oriol Pellisa, cap de l’equip de raid d’aventura Priorat-Montsant-Siurana

L’objectiu de l’equip es acaba entre els 10 primers entre els quaranta equips que participaran. 

Dissabte, 04 abril 2020 13:55

Dissabte, 04 abril 2020 12:29

Dijous, 02 abril 2020 19:41

Dimecres, 01 abril 2020 04:23

Dissabte, 28 Març 2020 12:29

Dijous, 26 Març 2020 19:41

Dimecres, 25 Març 2020 04:23

Dissabte, 21 Març 2020 12:29

Dijous, 19 Març 2020 19:41

Publicitat