El delegat de la Generalitat a la demarcació de Tarragona, Oscar Peris, es compromet a treballar per la millora les infraestructures de comunicacions de les noves tecnologies.

 En la seva visitat a la comarca, el passat divendres en la reunió de la junta de seguretat comarcal, Peris va prendre nota de les peticions dels alcaldes i la junta del consell comarcal.

Òscar Peris, delegat de la Generalitat a Tarragona

Podran escoltar l’entrevista amb el delegat del govern a tarargona sencera el proper dissabte a l’informatiu cap de setmana.

Tot preparat a Falset pel proper cap de setmana celebra el cap de Setmana Solidari amb la població civil de Síria. El regidor Carlos Brull recordava el passat dissabte en l’espai l’hora el vermut, la necessitat d’ajudar una població situada a l’altra banda del mediterrani que pateix una situació d’emergència.

Carlos Brull, regidor de l’ajuntament de Falset

Dins dels actes del proper diumenge hi ha organitzada una marxa solidaria que caminarà pels voltants de Sant Gregori. Armand Pi, porta veu de Cada any, una causa, explica alguns dels canvis respecte l’any passat com per exemple el llocs on inscriure’s.

Armand Pi, porta veu de Cada any, una causa

La marxa finalitzarà al camp de futbol, on es celebrarà també un partit i un vermut solidaris.

Els sindicat agrari Unió de Pagesos ha rebut al Priorat 188 vots ( 79% dels vots emesos ) mentre que  la candidatura de l’Associación Agraria de Jovenes Agricultores (ASAJA) n’ha rebut 26 ( l’11 % dels vots emesos).  La tercera candidatura, la dels Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya ( JARC ) ha aconseguit 24 vots ( el 10% 

La participació a la nostra comarca s’ha situat en el 63,21%, 6,91 punt percentuals inferior a la registrada en les darreres eleccions ( amb el format de cambres agràries, eliminat aquest comicis ) l’any 2011.

Els resultats de l’escrutini, tot i que són complets en les onzes meses que s'han establert al Priorat, són provisionals ja que s’han de validar per la junta electoral i fins dimarts no seran definitius. Val a dir que és molt difícil que variïn substancialment.

A nivell català destaquem que el resultats obtinguts deixen sense representació ASAJA ja que no assoleix el 15% dels vots necessari per optar al repartiment de la representació de les entitats i associacions agràries davant les diferents administracions.

I en clau esportiva, la previsió de la nevada va fer suspendre el partit que havien de jugar els Falset Esportiu al camp del Bonavista de Tarragona. Els juvenils van rebre un correctiu a casa contra la unió esportiva Tancat que va guanyar per zero a cinc.

També la unió esportiva Porrera va suspendre el seu partit a casa contra l’hospitalet de l’Infant per qüestions meteorològiques. La mateixa raó va provocar l’ajornament dels partits de futbol sala, el capçanes havia de rebre el Botarell     i el priorat nord visitava la pista del futbol Pax Tarragona en la darrera de jornada de la lliga del grup. Els partits es jugaran molt possiblement durant la setmana.  

Publicitat