Èxit de participació en la primera edició del cap de setmana solidari de Falset que es va tancar el passat diumenge amb la caminada i el partit solidari.

Segons el consistori falsetà entre les diferents activitats dels dos dies s’han assolit els 8 mil cinc-cents euros que aniran destinats a ajudar la població civil que s’ha vist obligada a romandre al dins del país tot i els més de quatre anys de guerra civil.  Per l’alcalde falsetà Jaume Domènech el cap de setmana  solidari, més enllà dels diners, va aconseguir el seu objectiu: la participació dels veïns i veïnes del municipi.

Jaume Domènech, alcalde de Falset

Recordem que serà l’Alt comissariat de les nacions unides pels refugiats l’Acnur de Catalunya l’entitat encarregada de fer arriba l’ajut a Síria. Entre els actes del passat dissabte, Ràdio Falset va col·labora en la tertúlia que es va celebra a l’Artesana i que  va reunir l’escriptor i opinador,  Xavier Bru de Sala; el diputat al Congrés per Llibertat i Democràcia,  Carles Campuzano, i l’economista i regidor de Falset, Miquel Puig, moderats per la periodista Núria Solé. Poden recuperar aquesta tertúlia a radiofalset.cat.

El Consell Comarcal del Priorat va aprovar ahir el pressupost del Consell per aquest any de tres milions sis-cents mil euros. Tots els grups menys el conseller de la cup i varen votar a favor. Joan Carles Garcia, el president del consell, els considera uns pressupostos continuistes respecte exercicis anterior, destaca això sí alguns dels canvis en els nous pressupostos.

Joan Carles Garcia, pres. Consell Comarcal del Priorat

El conseller a l’oposició, Damià Fàbrega, de les CUP, va abstenir-se en la votació ja que des de les candidatures d’unitat popular de la comarca consideren que no hi hagut prou debat la voltant dels pressupostos. Fàbrega afegeix que el manteniment de les indemnitzacions als consellers comarcals ha estat una altre punt que ha motivat la seva abstenció

Damià Fàbrega, conseller comarcal de les CUP-CC

En el ple també es van aprovar, per unanimitat, la plantilla de personal i la relació dels llocs de treball de l’ens per aquest any.

Avui és el dia internacional de la dona treballadora i com cada any l’associació de dones de la quartera i el servei d’informació i atenció a la dona del consell comarcal han preparat un acte aquest matí a la capital del Priorat. Prèviament, el passat diumenge, tal com explica la presidenta de l’associació de dones falsetana, Rosa Fosc, es organitzar la projecció de la pel·lícula les sufragistes.

Rosa Fosc, pres. Ass. de Dones de la Quartera

Segons l’idescat al Priorat hi ha quatre mil cinc-centes cinquanta-una dones mentre que la xifra d’homes frega els cinc-mil.

El passat cap de setmana, a nivell esportiu ens va deixar, el Falset esportiu es va imposar al Spo granada per dos gols a un, Josep Maria Prous al minut al minut trenta i pau ribes al vuitanta-sis segellarien la victòria tot i el gol de l’honor de l’equip  reusenc. Encara en els resultats del club falsetà, els juvenils es van imposar per quatre gols a zero al camp del base Hospitalet de l’Infant. Oriol Penna va marcar el primer al minut divuit, Yassine Ayadi per partida doble al minut quaranta-quatre i al seixanta-nou i Aleix Ruiz tancava la golejada al minut setanta nou.

A la quarta catalana el Porrera va caure per la mínima al camp de les Borges del camp. L’entrenador local va ser expulsat quan faltaven deu minuts pel final del partit.

Publicitat