L’ocupació  dels establiments hoteleres i de turisme rural de la comarca es situarà prop de la plena ocupació les vacances de setmana santa.

Segons el president de Priorat Enoturisme, Enric Calvo, comentava el passat dissabte a l’espai d’hora del vermut les xifres dels establiments de l’entitat.

Enric Calvo, pres. Priorat Enoturisme

Calvo també va posar en relleu la designació del Priorat com a regió vitivinícola del club escandinau de vins Munskänkarna aquest any i les possibles visites dels membres del club a la comarca.

Precisament el passat dissabte es va celebrar a Falset l’acte d’inici del Priorat com a territori vitivinícola del club de vins escandinau. Segons la presidenta de la do Montsant Pilar Just, la designació del club de vins Munskänkarna permetrà a la do viatja a Suècia per donar-se a  conèixer.

Pilar Just, pres. DO Montsant

La president de la do Montsant confirma que des de la direcció del club han assegurat la visita de membres de club de vins a la comarca al llarg d’aquest any, especialment, durant la campanya de la verema.

El cap de setmana, en clau futbolística, va deixar la victòria del Falset contra la Floresta per tres gols a dos. Adrià Anguera va obrir el marcador al minut 15, Pau ribes faria pujar el 2 a zero al minut trenta-nou.  A la segona part,  Josep Ferrando establiria el tres a un al minut setanta-nou.  Els tarragonins farien el darrer gol al minut vuitanta-set. L’equip Juvenil dels falsetans  també va guanyar el seu partit contra el Torreforta a domicili. Yassine Ayadi va marcar els quatre gols dels prioratins, als minuts seixanta, setanta, i els dos darrers al vuitanta-nou.

Golejada d'escandol del Porrera contra la baronia d’Escornalbou a domicili.  Jose Antonio Asensio va marcar quatre dels vuit gols, el primer al minut 18, els segon al quaranta, el tercer al cinquanta tres i el darrer dels seu compte personal i del partit al minut setanta-vuit. També van veure porteria,  Marc Grau al minut trenta-vuit, Adrià Figueredo al quaranta-sis  i Lluis Civit, amb un doblet, als minuts seixanta-sis i setanta-quatre.

En futbol sala, la jornada del torneig de primavera sènior dels equips de la demarcació tarragonina va deixar només un resultat dels equips prioratins, ja que el Tivissa – Priorat nord es va suspendre. El capçanes va golejar a casa al Roquetes per onze gols a quatre. Els doblets de Aleix Pena, al primer minut de joc i al disset; Jordi Quintana, als minuts nou i dinou i Ignasi Pena, als minuts vint-i-quatre i vint-i-sis van posar les bases d’una victòria que van completar les dianes de Gerard Jardí al minut vuit, Joan Folch al minut 15 , jordi Quintana al 16, Carlos Barceló al vint-i-tres i Borja Mateo al vint-i-cinc.

Publicitat