L’ajuntament de Falset preveu iniciar actuacions de millora al camp de futbol de Falset. Després de la seva inauguració l’any 2008 i els problemes per rebre la subvenció de la construcció del nou Domènech Aragonès,  a finals de juny d’aquest any el consistori falsetà hi construirà un nou de edifici, a l’actual zona de les graderies, on s’hi establiran els serveis i una amplia sala per a usos diversos.

Les actuacions també inclouen la pavimentació dels terrenys laterals per evitar problemes a la gespa artificial i millores d’eficiència  en l’aprofitament de la recollida de l’aigua. En total el consistori destinarà cent cinquanta-cinc mil euros a actualitzar i enllestir el nou Domènech Aragonès.

El Servei d’ocupació de Catalunya va tancar el mes de març amb cinc-centes vint-i-quatre persones del Priorat buscant ocupació. Una dada positiva ja que significa quinze persones menys que el mes de febrer. La dada interanual també es positiva que ja són seixanta persones menys que el març de l’any passat.

Ahir es va tancar el vuitè congrés Internacional d’Enoturisme a Sant Esteves Sesrovires que va servir per posar de manifesta la proposta del territori català de millora en l’àmbit enoturístic. Avui es celebra un workshop entre 63 operadors turístics i una cinquantena d’agents especialitzats en els turisme vinícola. Segons la directora general de turisme Marian Muro, tal com va exposar el dia de la inauguració, 8 de cada 10 enoturistes té previst visita Catalunya i dels que ja han visitat la destinació, el 95% té previst tonar-hi. Muro va afegir una de les principals aventatges de l’entourisme.

Marian Muro, Dir. Gen. Turisme de la Generalitat

El principals països d’origen dels turistes del món del vi a Catalunya són Alemanya, França i els països escandinaus.

Avui a Scala Dei es celebra la cinquena edició de la diada participativa per a cellers i viticultors de la denominació d’origen qualificada priorat. La jornada està dividida en dos blocs el primer es centrarà en la vinya i la viticultura de la DOQ mentre que en el segon, el protagonisme el tindrà el relleu generacional i on s’explicaran diferents experiències d’arrendaments a la DOQ i l’experiència dels contractes d’arrendament del Parc Natural de la serra de Montsant.

I tanquem el butlletí amb l’agenda cultural del cap de setmana amb la presentació divendres del llibre "L'Ebre, un riu que fa pujada". Una obra del músic Arturo Gaya on  ofereix la seva visió personal d'un riu, d'un paisatge i de tot allò que s'hi relaciona. Les històries, les memòries, els espais material i immaterial d’un riu que defineix un territori i uns pobles. La presentació anirà a càrrec d’un altre escriptor Pere Audí, com us dèiem divendres a partir de les set a la biblioteca Salvador Estrem i fa de Falset 

Dissabte, 04 abril 2020 13:55

Dissabte, 04 abril 2020 12:29

Dijous, 02 abril 2020 19:41

Dimecres, 01 abril 2020 04:23

Dissabte, 28 Març 2020 12:29

Dijous, 26 Març 2020 19:41

Dimecres, 25 Març 2020 04:23

Dissabte, 21 Març 2020 12:29

Dijous, 19 Març 2020 19:41

Publicitat