Imprimeix

expo 100aav

Ja es pot visitar l’exposició dels 100 anys de la construcció del col·legi Antoni Vilanova de Falset. Ahir es va obrir a l’absis del Castell del Vi la mostra que inclou diferents mobles i elements de l’escola que van des dels plànols de la construcció fins a mobiliari, passant per fotografies dels alumnes que han passat pel centre entre d’altres.

El director de l’escola, Jordi Valero, explica els tres àmbits que formen la mostra.

Jordi Valero, dir. Escola Antoni Vilanova

el proper dia 20 està prevista la visita de les autoritats locals. El centenari s’allargarà tot l’any, pel que al començament del proper curs, també està previst celebra actes com per exemple l’acte institucional el 10 de setembre amb la consellera d’ensenyament.

La cooperativa Falset-Marçà canvia de president. Aquest setmana Josep Maria Cots ha deixat el seu lloc al capdavant de la cooperativa després d’assumir-ne la direcció l’any 1999 arran del procés de fusió entre les cooperatives de la capital de comarca i la del poble de Marçà. Cots  en declaracions a ràdio falset assenyala que continuarà vinculat a l’entitat per alguns temes puntuals.

Josep Maria Cots, ex pres. Cooperativa Falset-Marçà

El nou president és Ricard Rull que va agafar el relleu en la darrera assemblea general, celebrada la setmana passada.

Anem a repassar els resultats esportius dels passat cap de setmana. Comencem amb la victòria del Falset per tres gols a dos davant de l’Alcover. El visitants van obrir el marcador al primer minut amb un gol en pròpia porta David Terreu ampliaria la distancia al minut onze. Els tarragonins aconseguirien igualar el marcador fins que  Josep Maria Prous aconseguiria retindre els tres punts al darrer minut. El tècnic de l’Alcover va ser expulsat a l’inici de la segona part.

Partit curiós els del juvenils al camp del Cambrils Unió, on van empartar  dos. Bernat Guiu obriria el marcador pels prioratins al minut 9, el falsetà Victor Goméz empataria el partit amb un gols en pròpia porta i l’empat a dos definitiu, tornaria a ser un gol en la pròpia porteria però en aquest cas del equip cambrilenc, al minut vuitanta.

Derrota del Porrera al camp del Riudecols per tres gols a un. El gol de l’honor del prioratins va arribar al minut cinquanta vuit de les botes de Jacob Papasseit.

En futbol sala, derrota del  Priorat nord al caure a la pista de l’Amposta per set gols a quatre i derrota també del capçanes a casa per un gols sis contra el Delta Sporting.

 

Vist: 2056