L’Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor del Priorat  va tramitar al llarg de 2015 un total de 300 expedients. Les resolucions de més d’un 80%  dels expedients van ser favorables als consumidors.

Des de L’oficina que rep i tramita consultes, queixes, reclamacions, denúncies i mediacions destaquen l‘increment de les mediacions i el fet que s’hagin començat a fer arbitratges de consum, en els quals intervé un Tribunal arbitral. Respecte els serveis que més reben més consultes i reclamacions un any més, les telecomunicacions són el camp que genera més reclamacions i consultes, molt per davant d’altres assumptes com el subministrament de la llum, els terminis de garantia de determinats productes, les finalitzacions de contractes o el servei de televisió de pagament.

Durant 2015, l'Agència Catalana del Consum (ACC) de la Generalitat va fomentar la mediació de consum com a eina de resolució de les reclamacions dels consumidors, i alhora, va reforçar la seva aposta per la formació, orientant-la a les escoles i als agents econòmics. A la comarca del Priorat, tan sols pel que fa a mediacions, se’n van practicar 74, de les quals 54 es van resoldre positivament mentre que la resta o no van prosperar o encara es troben en procés.

Tot preparat a la biblioteca Salvador Estrem i Fa per celebrar divendres la vigilia de Sant Jordi. Per quart any consecutiu, des de la biblioteca han organitzat un casting per trobar un cavaller, una princesa i un drac. Enguany com a novetat hi haurà la categoria d’adults i una actuació musical que la directora del centre Montse Bartolomé no ha volgut desvetllar.

Montse Bartolomé, directora de la biblioteca Salvador Estrem i Fa

Pel mateix dissabte a les 5 de la tarda  l’ajuntament de falset a organitzat  un taller de pintura mural per a nois i noies a partir dels 12 anys. Us podeu inscriure a la Biblioteca al preu de 2 euros. Atenció perquè  que Les places són limitades.

El delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, es reunirá avui  amb l’associació Prioritat, per tractar  la candidatura UNESCO Priorat. La trobada serà a la delegació del govern català a Tarragona. I un notícia relacionada amb la candidatura però de l’àmbit esportiu ja que l’equip de raid Priorat-Montsant-Siurana va aconseguir  guanyar el Raid del Montseny, i també guanyadors del campionat de Raids de Catalunya. Tal com explicar Oriol Pellisa, càpita de l’equip, la prova va servir per prepara el campionat del món del proper més de juliol.

Oriol Pellisa, capità de l’equip de Raid Priorat-Montsant-Siurana

L’equip Priorat-montsant-Siurana va tarda 31 hores i va sumar cent disset punts en els dos dies de competició. 

Dissabte, 04 abril 2020 13:55

Dissabte, 04 abril 2020 12:29

Dijous, 02 abril 2020 19:41

Dimecres, 01 abril 2020 04:23

Dissabte, 28 Març 2020 12:29

Dijous, 26 Març 2020 19:41

Dimecres, 25 Març 2020 04:23

Dissabte, 21 Març 2020 12:29

Dijous, 19 Març 2020 19:41

Publicitat