IMG 2608

La fira del vi comença a prendre forma al zona d’aparcament de l’Euterpe. En la nova edició hi participaran 29 cellers de la DO Montsant i quaranta-quatre de la DOQ Priorat. Tal com explicava el passat dissabte a l’informatiu, l’alcalde falsetà, Jaume Domènech, l’edició d’enguany es va gestar en el marc d’una comissió que inclou, a part de les administracions locals, els consells reguladors. Des del la denominació d’origen Montsant, la seva presidenta Pilar Just, explica els reptes que es van plantejar alhora de planificar la nova edició de la fira.

Pilar Just, presidenta de la  DO Montsant

Entre les novetats d’enguany destaca l’apartat musical ja que hi haurà música en directe al recinte de la fira amb les actuacions de Phil Oksera and the Grape Vines i Manero Sound System, el cantant Miguelito Superstar i el guitarrista Lalo López de la Fundación Toni Manero faran ballar de nou a dotze amb una reguitzell de ritmes i estils.

El nazi de Siurana va ser el llibre més venut a la demarcació de Tarragona el passat sant Jordi. Segons diversos mitjans, el passat dissabte al migdia el darrer llibre de Toni Oresanz es va exhaurí a les llibreries de Reus i Tarragona. Orensanz es mostra satisfet de la dada després de passar el dissabte entre Tarragona i Barcelona

Toni Orensanz, autor de " El nazi de Siurana" 

Toni Orensanz presentarà “ El nazi de Siurana”  demà dimecres a la seu del Memorial Democràtic al costat del director de l’entitat,  Plàcid Garcia Plana.

Anem a repassar els resultats dels partits de futbol dels equips prioratins. El Falset Esportiu va caure a  casa davant del Camp Clar per dos gols a cins. Els prioratins van anar sempre a remolc al marcador i Josep Maria Prous va fer pujar els un a dos al minut  vint-i-quatre mentre que Josep Ferrando al vuitanta-tres faria els darrer gol local quan els tarragonins ja portaven quatre gols.

Els juvenils del Falset van caure davant de l’Escuela San Pedro y San Pablo a Tarragona per quatre gols a un. El gol de l’honor dels falsetans va ser de Yassine Ayadi al final del partit.

El Porrera compleix al camp del Montbrió i guanya per un gol a dos. Tot i que es van avançar els locals als sis minuts de joc, el porrerans van capgira el marcador amb els gols de Adrià Figueredo al minut 44 i Marc Forns al cinquanta-cinc. Els prioratins són segons del grup vint-i-quatre de la quarta catalana, lloc que consolidaran la setmana vinent si guanyen el darrer partit de la temporada. 

Publicitat