pres dg ccp

El pla de gestió de la candidatura Priorat-Montsant-Siurana comença a agafar forma.

Ahir es va presentar al consell comarcal  el documenta base que ha servir per, mitjançant tallers participatius, definir el full de ruta que englobi l’estratègia, els objectius i les formes de governança per gestionar el paisatge. Des de Prioritat van presentar als alcaldes, representants dels pobles i de l’administració catalana els elements bàsics del Pla de Gestió.

Escoltem Joan Vaqué, portaveu de Prioritat, i Joan Carles Garcia, president del Consell Comarcal.

Joan Carles Garcia, pres. Consell Comarcal del Priorat

Joan Vaqué, portaveu de Prioritat

La presentació també va comptar amb la presència del delegat de la Generalitat a  Tarragona, Òscar Peris.

Òscar Peris, delegat del govern de la Generalitat a Tarragona.

Entre les línies estratègiques que apunta el pla hi ha la de dotar de contingut la forta identitat territorial a través de la identificació, el coneixement i el reconeixement dels valors i atributs que configuren aquesta identitat.

El passat divendres la Confederació d’Empresaris de la Provincia de Tarragona, la CEPTA,  va celebra la nit empresarial on va repartir els guardons a diferents entre entitats i empreses. Un dels guardons va recuaré en l’associació Priorat Enoturisme a la  Promoció de l'Activitat Empresarial. Enric Calvo, president de Priorat enoturisme, destacava el moment en que arriba el reconeixement.

Enric Calvo, pres. Priorat Enoturisme

I tancant l’apartat de premis, ahir es van donar a conèixer els premis dels Vermuts Catalans 2016. El vermut reserva de la cooperativa de Capçanes va aconseguir el vinari de Bronze en la categoria de reserva. El gran Vinari d’Or al millor vermut va ser pel Vermut Miró Reserva Etiqueta Negra.

El diputat al parlament català pel psc, Raul Moreno va visitar ahir Falset i va reunir-se amb diferent entitat de l’àmbit social. Moreno va recollir les necessitats i peticions del territori tal com va explicar als microfons de Ràdio  Falset.

Raul Moreno, diputat al Parlament pel PSC

Moreno afegeix que l’aplicació de la llei de la dependència també ha estat una de les peticions més recurrents.

En clau esportiva, el Falset va imposar-se al Vila-Seca per quatre gols a un.  Pau Ribes va avançar els locals al primer minut de joc i va fer pujar el dos a zero al minut quaranta-tres. A la segona Josep Maria Prous tornaria a marcar pels falsetans al minut cinquanta-u i al minut vuitanta-set.

Dissabte, 04 abril 2020 13:55

Dissabte, 04 abril 2020 12:29

Dijous, 02 abril 2020 19:41

Dimecres, 01 abril 2020 04:23

Dissabte, 28 Març 2020 12:29

Dijous, 26 Març 2020 19:41

Dimecres, 25 Març 2020 04:23

Dissabte, 21 Març 2020 12:29

Dijous, 19 Març 2020 19:41

Publicitat