Imprimeix

gran fondo priorat presCCp

El proper dissabte la comarca del Priorat serà l’escenari d’una nova prova esportiva: la cursa de bicicletes de muntanya Gran Fondo Priorat. Amb una mica més de 2000 participants inscrits, el màxim previst pels organitzadors, la prova , recordem, consta de dos recorreguts de 96 i 52 km, amb 3000 metres i 1500  metres de desnivell respectivament.

 

D'esquerra a  dreta: Joan Mas, 1er tinent alcalde de la Torre de Fontaubella; August Pasqual, bicipark i co organitzador de la prova; Núria Borja, regidora de l'ajuntament de Falset; Jordi Sabaté, vicepresident del Consell Comarcal del Priorat. 

La Gran Fondo Priorat tindrà el seu punt de sortida i el final del recorregut a Falset. Des de l’organització preveuen que unes 4000 persones puguin acompanyar els corredos tal com comenta August Pasqual de Bicipark, co organitzadors de la Gran Fondo amb Win Sport Factory,  als micròfons de ràdio Falset

August Pasqual, organitzador Gran Fondo Priorat

Des del territori els vicepresident del consell comarcal, Jordi Sabaté, és mostrava expectant pel pas de la prova i les seves conseqüències.

Jordi Sabaté, vice pres. Consell Comarcal del Priorat

La gran fondo Priorat passarà per nou municipis del Priorat i no es preveuen afectacios de cap mena pel trànsit interior ja que els traçat passen gairebé en la seva totalitat per camins i senders.

I una altra acte imprescindible d’aquest dissabte. El Masroig viurà la sisena edició de la Festa del Vi Solidari amb la posada a la venda de 2500 ampolles de vi dels cellers del municipi. La finalitat és recollir fons per la investigació contra el càncer infantil que es fa des de l’hospital Sant Joan de Déu. Com ja es habitual, vint-i-nou escoles del Priorat, la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i també l’escola Ganxet de Reus han participat en la creació de la les etiquetes d’un vi tan especial. Entre les novetats d’enguany hi ha el fet que hi haurà un celler convidat, el celler cooperatiu de Gandesa, de la Do terra alta, i la participació més estreta de la Denominació d’origen Montsant.

I marxem amb la Soul Machine que amb el videoclip del segon single de Terra Negra, la cançó Quimet han tornar a reitera el seu vincle amb la capital de comarca. La historia del gàngster de Falset pren vida en una peça que ha firmat Oscar Sánchez i que ha comptat amb la col·laboració desinteressada d’actors i persones de la comarca tal com explica Francesc Brull portaveu de la banda.

Francesc Brull, portaveu Soul Machine

El vídeo ja ha rebut prop de 4000 visites en les tres setmanes que està penjat al portal youtube.

Vist: 1934