La cançó de la campanya de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio serà un tema de la Soul Machine. Quan encara no fa un any de la publicació de Terra negra, la banda falsetana aconsegueix una nova fita amb fes-te l’estiu, un tema inèdit pels mitjans de la corporació catalana.

Carlos Brull, portaveu de la banda, explica per on anirà la cançó.

Carlos Brull, bateria i portaveu de la Soul Machine.

En clau interna, Brull comenta com va rebre el grup u encàrrec tan especial.

Carlos Brull.

El tema s’estrenarà el 4 de juliol.

La plataforma de transport públic del camp de Tarragona es reuneix amb el delegat de la Generalitat a la demarcació per fer-li arribar el malestar pel mal funcionament del servei ferroviari. Un després de tall de vies a l’Aldea per reivindicar una millora a la xarxa de les comarques de l’Ebre i el Priorat el passat diumenge, ahir dilluns la trobada entre representants de la plataforma i el delegat de la demarcació Oscar Peris va servir per què el delegat es comprometés a trobar-se amb els operadors ferroviaris.

Òscar Peris, Delegat del Govern a Tarragona.

Des de la plataforma consideren que el servei actual és ineficaç i fora de lloc.

El passat dissabte el casal l’olivera dels Guiamets va ser l’escenari de la cinquena edició de la poetada “ La juny la falç al puny “ . El centre Quim Solé, un any més, va reunir diversos poetes catalans que van compartir amb el públic versos propis o d’altres. Al final de la vetllada Josep Pedrals valorava la poetada.

 Josep Pedrals, Poeta.

Des de l’organització,  el centre quim Solé literatura i vi es mostraven satisfets pel públic i l’ambient creat. Núria Estapé portaveu del centre quim solé, literatura i vi.

Núria Estapé, portaveu del Centre Quim Solé.

Al costat de Pedrals, Enric Casasses, Martí Sales, Joan Todó i Enric Subirats van gaudir i fer gaudir amb les seves rimes i grans dosis d’humor.

La primera edició del Benvinguts a Pagès supera les expectatives amb més de 12.500 visitants, en les 200 explotacions agràries a tot Catalunya.  Organitzat per la fundació Alicia i la generalitat, l’èxit de la primera edició garanteixen la continuïtat d’una proposta que al Priorat va comptar amb  sis explotacions agràries, tres restaurants i quatre allotjaments rurals

Publicitat