L’ajuntament de Falset  es prepara per evitar nous problemes amb el subministrament d’aigua durant els mesos d’estiu. Jaume Domènech, l’alcalde de Falset, avança en declaracions a Ràdio Falset els contactes del consistori amb l’agència catalana de l’aigua per tal d’adquirir una màquina per tal de descontaminar els pous de nitrats. Un problema que s’ha anat repetint els darrers estius a la capital del Priorat.

 

Jaume Domènech, alcalde de Falset

El proper dissabte a l’informatiu cap de setmana podran escoltar l’entrevista amb l’alcalde de Falset dins el darrer cicle d’entrevistes amb els representants de les administracions locals d’aquesta temporada.

La propera temporada la tercera catalana tindrà dos equips prioratins. Tal com explica el Priorat Diari, la Unió Esportiva Porrera jugarà a la tercera gràcies a l’ascens del U.D Salou que va supera a la promoció de segona el Flix. El lloc deixat per l’equip del tarragonès sumat a la consideració de la Unió Esportiva com a millor segon de les lligues de la demarcació ha acabat provocant l’ascens. Recordem que el Porrera va acabar segon la passada campanya però sent l’equip més golejador.

El festival en Veu Alta arribarà a Pradell el primer cap de setmana de juliol. De moment,  el que ha arribat és el programa d’activitats de la setena edició del festival de petit format que acull Pradell de la Teixeta. En total tretze espectacles amb moments per als grans i pels més petits. Obrirà l’EVA l’actor Quim Lecina amb Borja Batdevell al baix per oferir una versió molt particular de Les Cròniques de l’Utrason de J.V Foix. A partir d’aquí,  El tast la veu i la música continuarà amb el Tast de Pep Garcia Pasqual i Andrea Perión, al violoncel al Corral nou. Dissabte l’escenari de les roses acollirà a la tarda la versió del text de George Steiner La idea d’Europa de l’actor Oscar Intente i l’acordionista Ferran Martínez. Pels més petit Dali Blanch  presenta un espectacle de titelles de  paper i sucre titulat el Todo Morido. Tot això i més amb Pradell engalanat per l’ocasió d’una cita que ja s’ha convertit en tota una referència comarcal.

Aquest vespre arriben els focs de Sant Joan. El pobles de la comarca aniran a buscar la flama del Canigó a Porrera, on a partir de les vuit es compartirà amb la resta de municipis. A Falset la flama, amb motiu dels 650 aniversari de la inauguració de l’antiga església, arribarà al Castell i restarà a l’absis. Poca estona, ja que a les 10 de la nit els dimonis del museu sortiran del castell acompanyats per la Banda vila de falset per portar la flama cap a la plaça de l’artesana on, després de llegar el missatge dels Focs, s’encendrà la barraca. Molta precaució amb els petards !

Publicitat