El regidor a l’oposició, Albert Compte assegura en declaracions a ràdio Falset que el consistori ja ha fet dos modificacions pressupostàries, tal com va avançar al moment de l’aprovació dels comptes del consistori per aquest any. Compte destaca que una dels darrers acords del ple va ser l’aprovació d’un pla econòmic financer atès l’èxces de despessa l’any 2015.

 

 

Compte.

Podran escoltar l’entrevista sencera amb Albert Compte el proper dissabte a l’informatiu cap de setmana d’aquesta emissora.

L’idescat  va fer publiques ahir les dades d’afiliació a la seguretat social del passat mes de març de les comarques de tot Catalunya. Es tracta de la primera vegada que l’Institut d’Estadística català ofereix aquestes dades.  Respecte la nostra comarca,  el passat mes de març hi havia afiliats residents a la comarca  tres mil cinc-centes seixanta set persones.  L’informe també inclou la variació interanual des de l’any 2013. Respecte la nostra comarca entre l’any 2012 i 2013 es va produir una caiguda d’un 6 per cent, la dada de la sèrie següent també es negativa. No és fins al 2015 que no hi ha un augment del 1,7%. I entre el març passat i el d’enguany una pujada del 1,8. Pel que  fa la resta de comarques, l’augment més important del respecte l’any passat es va registra al Baix Penedès amb un creixement del quatre, vuit per cent d’afiliats residents.

Demà divendres a les set del vespre  està prevista la celebració d’un ple ordinari a l’ajuntament de Falset. Entre els punts de l’ordre del dia destaca la votació per la Retirada del nomenament d'alcalde perpetu i honorífic a Francisco Franco Bahamonde adoptada per aquest Ajuntament en data 31 de març de 1964.  I També divendres a partir de les vuit l’Assamblea Nacional Catalana del Priorat oferirà una assemblea oberta i de debat per tal de valora la celebració d’un Referèndum Unilateral per la independència. L’acte comptarà amb al presència de Jordi Jaria, professor de dret públic de la URV.  Donarem compte dels dos actes a l’informatiu cap de setmana i seguiment en directe via el perfil de twiter de l’emissora.

I de l’agenda del cap de setmana a part del cinquè aniversari de la Mulassa, amb la trobada de fins a vuit mulasses del territori a la quartera el proper dissabte, destaquem l’arriba del festival Vinyasons al Priorat.  Celeste Alias and the strings seran els encarregats de fer arribar un festival que es celebra en 13 cellers diferents i que a la nostra comarca tindrà el celler clos Figueras de Gratallops com a escenari.  A partir de dos quarts de nou la cantant de jazz Celeste Arias farà reviure temes del cançoner popular com Aquellos Ojos verdes, Ay Amor o Desafinado

Publicitat