eva idea europaEl festival En Veu Alta de Pradell de la Teixeta va tancar la setena edició el passat diumenge tornant a omplir de públic, un any més, les dotze actuacions previstes. Des de la direcció del festival, Jordina Biosca, valora el treball fet des del municipi per convertir Pradell en un escenari. 

 

Oscar Intente i Ferran Martínez, amb l'acordió, en un moment de la representació La Idea d'Europa, basada en una conferència de George Steiner

Jordina Biosca, directora del Festival En Veu Alta

El Festival va rebre diumenge al matí la visita institucional de la consellera de Presidència, Neus Munté que va tancar el fòrum obert. Munté va reitera el suport de l’administració catalana en els festivals de petit format com l’Eva.

Neus Munté, Consellera de la Presidència de la Generalitat

Toni Gomila amb Acorar va tancar una edició que va ompli carrers, places i alguns baixos de les cases pradellenques.

El Priorat segueix la tendència tant de la demarcació la catalana i mostra un descens del nombre de persones inscrites al servei d’ocupació de Catalunya, el soc el passat mes de juny. Segons les dades del mateix Soc, el mes passat hi havia quatre-centes setanta dos persones, sis menys que el mes de maig i seixanta-sis persones menys que el juny de l’any passat. També cal destacar que amb aquest descens es el cinquè mes consecutiu d’aquest any que baixa l’atur a la nostra comarca i el tercer que la xifra es situa per sota de les cinc-centes persones a l’atur. 

Publicitat