El celler Ferrer Bobet va ser l’escenari l’acte de presentació de dos models de vehicles elèctrics de la marca Nissan. L’acte sota el nom de Entre japó i Catalunya: el compromís amb la terra “ va permetre als participants prova els vehicles i d’un showcooking amb una combinació de la cuina nipona i la catalana. Christian Costa Costaganna, director de màrqueting de Nissan Iberia explica els motius pels que van triar el priorat per aquest acte.

 

Christian Costaganna, cap de màrqueting de Nissan Iberia

L’acte va comptar amb la presència institucional de Marta Subirà, secretaria de medi ambient i sostenibilitat del govern de Catalunya valorava pels micròfons de radio falset l’elecció de Nissan del lloc per presentar els nous models

Marta Subirà, secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat

Tant el director de màrqueting de Nissan Iberia com la secretaria de Medi ambient de la generalitat es mostren convençuts que la implantació del cotxe elèctric serà una realitat a Catalunya en els propers cinc anys.

Una vintena de persones s’han inserit laboralment mitjançant els programes d’ocupació vehiculats pel Consell comarcal. Patricia Tapia agent d’ocupació i desenvolupament local del consell, desglossa els diferents programes i els resultats.

Patricia Tápia, agent d’ocupació i desenvolupament local del CCP

Des del consell també s’han realitzat des del començament de l’any nou cursos de formació amb matèries com l’anglès o la manipulació d’aliments.

El derbi prioratí de tercera catalana no arribarà fins al desembre. El calendari del segon grup de la tercera catalana estableix que el derbi prioratí entre el Falset Esportiu i La Unió esportiva Porrera no es jugarà fins a la jornada quinze, a tres pel final de la primera volta i els mateixos partits pel final del campionat. L’anada del Falset-Porrera es jugarà al Nou Domènech Aragonès en l’últim partit de l’any, el cap de setmana del 18 de desembre. La tornada al camp del Porrera el cap de setmana del 14 de maig.

Els equips prioratins començaran i acabaran la competició fora de casa. La primera jornada el quatre de setembre el Falset visitarà el camp del Racing de Bonavista i el debut del Porrera a la tercera catalana serà al camp de l’España-Canonja. Pel que fa al tancament de la competició, el cap de setmana del 28 de maig, la Unió Esportiva visitarà el camp de la Floresta i l’equip falsetà  el de l’España-canonja

Publicitat