Suara Indonèsia

Suara Indonesia

Suara Indonèsia és un programa que ens porta una gran varietat de cançons i estils provinents d'aquest país asiàtic. La Chartini (indonèsia) i el Jordi (falsetà) condueixen aquesta hora musical que et traslladarà a un indret riquíssim culturalment, i que queda reflexat en la seva música.

El podeu escoltar cada dijous a les 19.00

Avui ens venen a visitar la Maria, la Pili, el Marc, la Marina, la Clara i la Núria, i ens expliquen com va ser el viatge en família que van fer a Indonèsia per anar a la nostra boda!

Seguint amb el tema de les illes, avui tractem sobre la més famosa d'Indonèsia, que és Bali. Però no en parlem nosaltres, ens ho explica la Wayan, una balinesa casada amb un català que viu a l'Estartit.

Java és la illa més important política, social i econòmicament, i a més es la illa natal de la Chartini, així que dediquem aquest programa especial només dedicat a la illa de Java.

En aquest programa us expliquem els detalls més significatius de quatre de les illes més importants d'Indonèsia: Sumatra, Sulawesi, Kalimantan i Irian Jaya.

feed-image Subscriu-te per rebre els últims audios
Publicitat