Imprimeix

L’Ajuntament de Falset ha impulsat la posada en marxa d’un servei d’autobús gratuït que permetrà que els veïns i veïnes dels pobles propers puguin desplaçar-se al municipi el primer dissabte de cada mes per fer les compres necessàries o gaudir dels serveis que ofereix la capital del Priorat.

Segons l’alcalde de Falset, Carlos Brull, l’objectiu és incentivar el comerç i promocionar els actius turístics i culturals a Falset entre els veïns de la comarca. “La idea és poder facilitar el desplaçament a Falset a la gent del Priorat perquè puguin venir a comprar, a passar el matí, anar a la biblioteca o qualsevol altra opció que Falset els pot oferir”, afirmava.

Així doncs, el bus gratuït connectarà diferents pobles de la comarca amb Falset un cop al mes. La recollida dels usuaris pels diferents pobles serà esglaonadament al matí i el viatge de retorn es farà cap al migdia i no és necessari demanar cita prèvia.

Hi haurà diverses rutes que permetran el desplaçament a Falset, i també entre els diversos pobles, als veïns de La Vilella Alta, La Vilella Baixa, Gratallops, Porrera, Bellmunt, La Torre de Fontaubella, Marçà, Capçanes, Els Guiamets i El Masroig. L’alcalde destacava que els agradaria arribar a tots els pobles del Priorat, “però, de moment, per qüestions de logística això no és possible”.

Ara, l’Ajuntament de Falset treballa en una campanya informativa per donar a conèixer el servei entre els veïns i veïnes d’aquests pobles. “Estem fent difusió a través de les xarxes social per tal de donar a conèixer l’existència d’aquest servei, a partir d’aquí, mirarem com funciona i ho anirem modificant per tal que el servei s’adapti a les necessitats de la gent i funcioni”, explicava Brull.

El servei de bus gratuït a Falset, començarà aquest dissabte 6 de març.

busfalset

Vist: 230