Informatiu cap de Setmana 02-03-2024

El Govern de la Generalitat ha acordat concedir la Medalla al treball President Macià al celler Mas Martinet Viticultors, en la categoria d’Igualtat d’Oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar i corresponsabilitat entre dones i homes dels treballs de mercat i domèstic i de cura de persones.

Aquests guardons reconeixen persones que dins del món de treball hagin destacat per les seves qualitats, mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals. Així mateix, els guardons reconeixen empreses o organitzacions que hagin destacat en alguna d’aquestes categories: foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat; responsabilitat social i corporativa; igualtat d’oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar i corresponsabilitat entre dones i homes dels treballs de mercat i domèstic i de cura de persones.

El Celler Mas Martinet neix a la comarca del Priorat com a projecte l’any 1981 de la mà de Josep Lluís Pérez i Montse Ovejero. Té com a filosofia d’actuació una cultura basada en l’equilibri, la sostenibilitat i l’harmonia amb la natura, la recuperació varietal, la mínima intervenció en els processos vitícoles i enològics, així com una defensa d’un món ecofeminista i transversal.

Foto: Mas Martinet

masmartinet

Publicitat